Πράγματα που κάνουν διαφορετικά όσοι αγαπούν τη ζωή τους

10:32 8/11/2014 - Πηγή: iPop

Οι χαρούμενοι άνθρωποι ζουν τη ζωή τους διαφορετικά! Δεν έχουν διαφορετικές ζωές. Απλώς υπάρχουν πράγματα που κάνουν διαφορετικά όσοι αγαπούν τη ζωή τους και αυτά τους κάνουν ευτυχισμένους!

Τον περισσότερο χρόνο της ζωής μας τον ξοδεύουμε σε πράγματα τα οποία αν και είναι αποτέλεσμα των επιλογών και των πράξεων μας, δεν μας κάνουν ευτυχισμένους!

Τι διαφορετικό κάνουν στη ζωή τους; Απλό…Δεν προσπαθούν να τους συμπαθήσουν οι άλλοι –κυρίως γιατί δεν τους ενδιαφέρει!

Αγαπάνε τους εαυτούς τους και δίνουν λογαριασμό για το τι κάνουν και πως ζουν μόνο στον

εαυτό τους. Αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να τους λατρεύεις. Μπορεί και να τους μισείς. Το θέμα είναι ότι δεν θα ενδιαφερθούν να σου αλλάξουν την άποψη καθώς δεν τους επηρεάζει!

Κάνουν ότι κάνουν γιατί επέλεξαν να το κάνουν!

Δεν έχουν την ανάγκη της έγκρισης κανενός. Δεν θέλουν αν γίνουν κομμάτι της ομάδας καποιου – είναι ομάδα από μόνοι τους! Ζουν τη ζωή τους όπως εκείνοι θέλουν και αν σου αρέσει καλώς, αν δεν σου αρέσει… κρίμα!

Αγαπάνε τους φίλους τους αλλά δεν στηρίζονται πάνω τους

Οι φίλοι είναι περίεργα όντα. Δεν σου ανήκουν, έχουν τα δικά τους θέλω και τις δικές τους ανάγκες! Οι φίλοι σου πάντα θα βάζουν το εγώ τους πάνω από σένα (λογικό!). Γι αυτό και οι άνθρωποι που αγαπάνε τη ζωή τους και θέλουν να είναι ευτυχισμένοι, αγαπάνε τους φίλους τους αλλά δεν στηρίζονται πάνω τους γιατί πιστεύουν ότι θα απογοητευτούν (πολύ πιθανό!).

Έχουν τη δική τους φιλοσοφία και ζουν σύμφωνα μ αυτή!

Δεν χρειάζεσαι ένα βιβλίο να σου πει τι θα κάνεις στη ζωή σου, Αυτοί οι άνθρωποι, λοιπόν, ζουν τη ζωή τους σύμφωνα με τη δική τους φιλοσοφία και έχουν έντονη αντίληψη του δίκαιου και του άδικου!

Δεν φοβούνται τον θάνατο!

Δεν ζουν με στόχο να αποφύγουν το θάνατο –καθώς ξέρουν πως αυτό θα τους δημιουργούσε πανικό και θα τους έκανε δυστυχισμένους! Ζουν το σήμερα με τους δικούς τους όρους και απολαμβάνουν κάθε στιγμή καθώς γνωρίζουν πως ο θάνατος είναι αναπόφευκτος!

Δεν προσπαθούν να αλλάξουν τους ανθρώπους τριγύρω τους –απλώς μαθαίνουν αν ζουν μαζί τους!

Το να ξοδεύουν την ενέργεια τους στο να αλλάξουν τους ανθρώπους γύρω τους, τους είναι ανούσιο! Οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλά όταν το θέλουν εκείνοι! Οι άνθρωποι που αγαπούν τη ζωή τους και θέλουν να είναι ευτυχισμένοι ξέρουν πως δεν μπορείς να πιέσεις κανέναν να λειτουργήσει σύμφωνα με τους δικούς σου όρους. Αντί αυτού, λοιπόν, μαθαίνουν να συμβιώνουν μαζί τους!

The post Πράγματα που κάνουν διαφορετικά όσοι αγαπούν τη ζωή τους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα