Γι αυτά μην απολογηθείς ποτέ!

20:00 7/11/2014 - Πηγή: iPop

Όλοι κάνουμε λάθη, άνθρωποι είμαστε και είναι φυσιολογικό! Απολογούμαστε και προχωράμε τη ζωή μας! Υπάρχουν όμως διάφορες καταστάσεις για τις οποίες δεν πρέπει να απολογηθείς ποτέ!

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν απλές φυσικές και ψυχολογικές καταστάσεις για τις οποίες δεν πρέπει να αισθάνεσαι ενοχές και φυσικά δεν πρέπει να απολογηθείς ποτέ! Παρακάτω θα βρεις 7 απλά προβλήματα τα οποία δεν χρειάζονται δικαιολογίες και απολογίες! Όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι Sorry we’re not sorry!

Κοιμάσαι νωρίς!

Μπορεί να είναι δελεαστικό να βγεις έξω το βράδυ ή να μείνεις με την παρέα

μέχρι αργά και ν κάνεις μαραθώνιο «Game of Thrones», αλλά αν είσαι κουρασμένος μπορείς να ρίξεις άκυρο! Δεν χρειάζεται να απολογηθείς που νυστάζεις άλλωστε ο ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για την καθημερινή υγεία και την ευτυχία σου. Η έρευνα δείχνει ότι ακόμα και η ελάχιστη έλλειψη ύπνου, μπορεί να ανεβάσει τα επίπεδα του άγχους και να οδηγήσει σε άλλα, πιο σοβαρά, προβλήματα υγείας, όπως καρδιακές παθήσεις και παχυσαρκία.

Να αρνείσαι!

Έχεις πολύ δουλειά και μερικές φορές κανονίζεις με 2-3 διαφορετικά άτομα για να προλάβεις να τους δεις όλους; Μερικές φορές το να πεις όχι σε κάποια πρόταση είναι φυσιολογικό! Στην πραγματικότητα, αν δεν σταματήσεις να υπερφορτώνεις τον εαυτό σου θα εξουθενωθείς! Πάρε τον χρόνο σου και επέλεξε να κάνεις αυτό που σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο και θα σε ξεκουράσει!

Σταματάς να συναναστρέφεσαι κάποιους ανθρώπους

Το να σταματήσεις να συναναστρέφεσαι με κάποιον άνθρωπο που υπήρξατε κάποια στιγμή φίλοι είναι φυσιολογικό. Στα είπαμε άλλωστε και όταν μιλάγαμε για τις τοξικές φιλίες! Η επιλογή να αποκλείσεις ένα πρόσωπο ή μία εμπειρία από τη ζωή σου μπορεί να είναι η πιο καλή επιλογή που έχεις κάνει στη ζωή σου! Ο σκοπός είναι να περνάς καλά και να γίνεσαι πιο χαρούμενος από ότι είσαι ήδη! Αν το άλλο άτομο σε γεμίζει ενοχές, σε κάνει να έχεις αμφιβολία για την προσωπικότητα σου και σε οδηγείς τη θλίψη καλύτερα να το βγάλεις από τη ζωή σου με σύντομες διαδικασίες και να μην κοιτάξεις ποτέ πίσω!

Δεν απαντάς αμέσως στα emails σου

Και όμως, αρκετοί αγχώνονται να απαντήσουν αμέσως μόλις λάβουν ένα email. Στην πραγματικότητα, μερικοί από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες δεν ελέγχουν το email τους νωρίτερα από την ώρα που θα πάνε στο γραφείο! Έρευνες μάλιστα έχουν αποδείξει πως οι άνθρωποι που ελέγχουν αμέσως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους έχουν αυξημένες πιθανότητες για κατάθλιψη και φυσικά έχουν έντονα προβλήματα στον ύπνο τους! Δεν τα θέλεις όλα αυτά… έτσι; Άσε λοιπόν τα πάντα για το πρωί.

Θέλεις να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου

Οι περισσότεροι αισθάνονται άσχημα όταν βρίσκονται μόνοι, υπάρχουν όμως και εκείνοι που απολαμβάνουν την ηρεμία του άδειου σπιτιού. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι που δεν θέλεις να δεις τους κολλητούς σου και φυσικά δεν χρειάζεται να απολογηθείς ποτέ γι αυτό!

Βάζεις πάνω από όλα τον εαυτό σου!

Το να είσαι εγωιστής είναι όντως μειονέκτημα, το να προσπαθείς όμως να ευχαριστήσεις πρώτα τον εαυτό σου –χωρίς να πληγώνεις τους άλλους- και το ότι δεν γίνεσαι χαλί να σε πατήσουν δεν είναι λόγος για να απολογηθείς αλλά λόγος για να ανέβεις στην ταράτσα του σπιτιού σου και να αρχίσεις να το φωνάζεις!

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Γι αυτά μην απολογηθείς ποτέ! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα