Πως να την κάνεις να σε χωρίσει

20:27 14/8/2014 - Πηγή: iPop

Σταμάτα να σκέφτεσαι πως να την χωρίσεις και σκέψου πως να την κάνεις να σε χωρίσει εκείνη. Εάν δεν θες να τη χωρίσεις γιατί φοβάσαι ή γιατί απλά δεν μπορείς, τότε η λύση είναι μία φίλε αναγνώστη. Ανάγκασε την να σε χωρίσει εκείνη. Τα βήματα είναι εύκολα και απλά, γι’αυτό κάνε αυτό το άρθρο αφίσα και κρέμασε το στο τοίχο σου.

Βρες αυτά που μισεί περισσότερο και ξεκίνα να τα κάνεις. Μπορούμε να σου δώσουμε μερικές συμβουλές, αλλά αυτό δεν σημαίνει

πως πετυχαίνει με όλες τις γυναίκες. Σε μερικές χρειάζεται τρομερή προσπάθεια για να τα καταφέρεις.

Τι πρέπει να κάνεις

Άρχισε να αερίζεσαι μπροστά της. Οι γυναίκες το μισούν αφάνταστα. Ειδικά αν μυρίζουν

Εκεί που κάθεσαι και βλέπεις μαζί της το Ημερολόγιο, το οποίο σε ανάγκασε για εκατοστή φορά να «εκτιμήσεις», δώσε μια νέα πινελιά στη κριτική για την ταινία. Μια πινελιά με μυρωδιά, που θα την κάνει να δακρύσει για πρώτη φορά μαζί σου και όχι με τον Ryan Gosling.

Μην σταματάς να ρεύεσαι στο τραπέζι

Μιλάτε για κάποιο σοβαρό ζήτημα που την απασχολεί, όπως τα καινούρια παπούτσια της Μαρίας και δεν σε ενδιαφέρει καθόλου. Εφόσον σου το επιτρέπει το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, τότε μίλα! Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς πάντα λέξεις για να εκφράσεις τις σκέψεις σου. Φάε μια γεμάτη μπουκιά, πιες λίγο σόδα και ξεκίνα τα κρεσέντο στο τραπέζι.

Μίλα για άλλες όμορφες γυναίκες και εξύμνησε τες μπροστά της

Πίνεις το καφεδάκι σου και έχει πεζόδρομο δίπλα; Ιδανική στιγμή για να της ανεβάσεις το αίμα στο κεφάλι. Όποια περνάει άρχισε να την βαθμολογείς. Εάν είναι κάτω από έξι η βαθμολογία μην ασχολείσαι, δεν χρειάζεται να την κάνεις να χαρεί. Βέβαια μπορείς να το παίξεις δύσκολος και να βαθμολογήσεις με έξι κάποια που αξίζει για εννιά. Θα σε ρωτήσει μετά πόσο πιστεύεις πως αξίζει εκείνη. Η απάντηση σου θα είναι η εξής: «Μωρό μου δεν έχει σημασία πόσο όμορφη είσαι εγώ βαθμολογώ με δέκα τη καρδιά σου. Αυτό μετράει!». Θα σε θεωρήσει ρομαντικό και γι’αυτό κάνεις το μεγάλο Comeback! Στην επόμενη που θα περάσει φωνάξεις κοιτώντας τα οπίσθια της: «Αυτής η καρδιά να δεις πόσο παίρνει!»

Κανόνιζε να περνάς περισσότερο χρόνο με τη παρέα σου και λιγότερο μαζί της

Θέλει να βγει μαζί σου για ποτό και φαγητό; Φυσικά και όχι αφού Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή έχει μπάλα. Δευτέρα και Παρασκευή χρειάζεσαι και εσύ λίγο χρόνο με τα φιλαράκια σου, να τα πείτε και να αράξετε, ασχέτως αν βλέπετε μαζί μπάλα όλη την εβδομάδα.

Πες της πως έχει πάρει κιλά

Δεν έχει σημασία αν είναι «πετσί και κόκαλο». Όλες οι γυναίκες πιστεύουν πως έχουν περιττά κιλά. Μετά το σεξ, αφού την έχεις στην αγκαλιά σου πρέπει να την συγχαρείς με τις παρακάτω λέξεις: «Μπράβο αγάπη μου, επιτέλους απέκτησες πιασίματα. Σ’ευχαριστώ!».

Και τώρα που τελείωσες να κάνεις όλα αυτά πήγαινε στο γιατρό σου, κατά προτίμηση τον ανδρολόγο σου. Ζήτησε του να σε εξετάσει στους όρχεις, γιατί μάλλον δεν έχεις ή υπάρχουν σε μικρές διαστάσεις για να καταφέρεις να κάνεις όλα αυτά. Προφανώς και τα παραπάνω βήματα ήταν καθαρά προϊόν χιούμορ. Αν θες να χωρίσεις με κάποια, τότε καν’το όπως όταν της ζήτησες να είναι μαζί σου. Ρομαντικά και με σεβασμό.

The post Πως να την κάνεις να σε χωρίσει appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα