Πώς να ανεβάσεις την ψυχολογία σου με απλές ασκήσεις

16:32 14/8/2014 - Πηγή: iPop

Έλα μη «πέφτεις»! Κοίτα έξω έχει ήλιο, ετοιμάζεσαι να πας διακοπές και επιτέλους τελείωσες τη δουλεία σου (έστω για αυτό το μήνα)! Γίνεται να μην έχεις ένα απέραντο χαμόγελο; Δεν το έχεις; Πάμε να κάνουμε λίγες ασκήσεις για να ανεβάσεις την ψυχολογία σου!

Κάνε μασάζ στον εαυτό σου! Με τους δείκτες σου κάνε απαλές κινήσεις στα μηλίγγια σου. Απομόνωσε τα αρνητικά και βάλε στο μυαλό σου όμορφες εικόνες!Μην λες: Όχι σήμερα, από αύριο! Σε αγχώνει το πρόγραμμα με τα πράγματα που έχεις να κάνεις; Όσο αρνητική αίσθηση και να σου δημιουργεί τώρα, μόλις αρχίζεις να σβήνεις πράγματα από τη λίστα σου
θα δεις πως θα ηρεμήσεις! Το τικ που θα βάλεις δίπλα από όσα κατάφερες να κάνεις θα σε γεμίσει αισιοδοξία!Βάλε φαντασία. Σκέψου που θα ήθελες να είσαι τώρα και ταξίδεψε εκεί με το μυαλό σου! Πρέπει να σου τονίσουμε πως ο ανθρώπινος εγκέφαλος αντιδρά με τον ίδιο τρόπο ακόμα και στις φανταστικές εμπειρίες (όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις πραγματικές).Τεντώσου και βγάλε μια κραυγή! Η θέση που παίρνει το σώμα σου όταν τεντώνεται είναι η ιδανική για να κυκλοφορήσει σωστά το αίμα σου και να σου προσφέρει την αίσθηση ευφορίας που αναζητάς. Η κραυγή θα χαλαρώσει το νευρικό σου σύστημα και θα βγάλει τα αρνητικά που έχεις κρυμμένα μέσα σου.Ντύσου με χρωματιστά ρούχα. Επέλεξε φωτεινές αποχρώσεις που θα τονώσουν τον εγκέφαλο σου και θα κάνουν χρωματοθεραπεία ακόμα και στα μάτια σου!

The post Πώς να ανεβάσεις την ψυχολογία σου με απλές ασκήσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα