Πώς να πετύχεις αλλαγή διάθεσης σε μόνο 5 λεπτά

16:30 4/9/2014 - Πηγή: iPop

Μη σου φαίνεται λίγος ο χρόνος των πέντε λεπτών. Είναι αρκετά για να σου προσφέρουν την αλλαγή διάθεσης που επιθυμείς και να σε βοηθήσουν να αποβάλεις το άγχος που σε διακρίνει.

Μπορείς ακολουθώντας μικρές συμβουλές να ηρεμήσεις και φυσικά να επαναφέρεις στα χείλη σου το χαμόγελο που είχες στις διακοπές όταν οι ρυθμοί της καθημερινότητας ήταν πιο χαλαροί.

Τρόποι για να καταφέρεις την αλλαγή διάθεσης που επιθυμείς!

Χόρεψε σαν να μη σε βλέπει κανείς. Ήρθε η ώρα να δώσεις στο σώμα σου αλλά και την ψυχή σου την ένταση που αποζητά. Έτσι, θα ξεδώσεις και θα χαλαρώσεις εκτός από το
μυαλό και το κορμί σου. Βάλε, λοιπόν, στο ράδιο ένα αγαπημένο τραγούδι και ξεσάλωσε χορεύοντας μόνη σου! Δε θα σε δει κανείς αφού θα είσαι μόνη και αμέσως θα νιώσεις καλύτερα.Βγάλε έπιπλα από το χώρο σου. Αν κάνεις μια μίνι ανακαίνιση στο σπίτι σου απλά αφαιρώντας τα περιττά έπιπλα ή διακοσμητικά χώρου θα νιώθεις πως παίρνεις ευκολότερα ανάσα. Θα σταματήσεις το αίσθημα πνιγμού που ένιωθες μέχρι χτες και επιτέλους θα ανασάνεις.Βγάλε μία μεγάλη κραυγή. Την ώρα που η πίεση σου βαράει κόκκινα είναι αναγκαίο να φωνάξεις. Μη διστάσεις, λοιπόν, να αποβάλεις τα νεύρα σου φωνάζοντας.Πάρε στα χέρια το κινητό ή τη φωτογραφική και κοιτά τις φωτογραφίες που τράβηξες στις καλοκαιρινές σου αποδράσεις. Θα σε βοηθήσουν να αναπολήσεις τις στιγμές που πέρασες καλά και να ταξιδέψεις έστω για λίγα λεπτά πίσω στο χρόνο.

The post Πώς να πετύχεις αλλαγή διάθεσης σε μόνο 5 λεπτά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα