Πώς να πάρεις τη σωστή απόφαση

10:31 5/10/2014 - Πηγή: iPop

Δεν είσαι και από τους πιο αποφασιστικούς ανθρώπους! Για να πάρεις απόφαση κάτι και φυσικά να το υλοποιήσεις το σκέφτεσαι πρώτα εκατό φόρες και κάνεις σενάρια για το αν θα εξελιχθεί θετικά ή αν θα έχει αρνητική κατάληξη για εσένα και τη μετέπειτα ζωή σου. Έτσι, αποφασίσαμε να σου μάθουμε πως θα παίρνεις τη σωστή απόφαση γιατί δε θέλουμε ούτε να απογοητεύεσαι ούτε να στεναχωριέσαι.

Tips για να πάρεις τη σωστή απόφαση!Ρώτα αυτούς που αγαπάς και φυσικά έχουν αποδείξει πως σε αγαπούν και αυτοί: Αυτά είναι τα άτομα που εμπιστεύεσαι και είναι πάντα στο πλευρό σου όταν τα χρειαστείς! Είναι καλό,
λοιπόν, να πάρεις τη γνώμη τους για το ζήτημα που σε καίει. Πρέπει να ξέρεις ότι πάντα το τρίτο άτομο είναι αυτό που βλέπει πιο καθαρά και μπορεί να σε συμβουλέψει αναλόγως.Εμπιστεύσου την τεχνολογία: Πίστεψε μας ο χώρος του ιντερνέτ έχει τα πάντα. Μπορείς, λοιπόν, να googlάρεις αυτό που σε απασχολεί και να πάρεις τις απαντήσεις που θες! Αφιέρωσε χρόνο για να κάνεις τη δική σου έρευνα και μην κοιτάς μόνο στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων.Ψάξε τα θετικά και τα αρνητικά: Ήρθε η ώρα να πιάσεις μολύβι και χαρτί! Κάνε, λοιπόν, ένα κατάλογο με τα υπέρ και με τα κατά που μπορεί να σου συμβούν αν κάνεις κάτι. Όταν τελειώσεις με τον κατάλογό σου μέτρα ποια κατηγορία έχει τα μαζέψει τα περισσότερα και τότε θα ξέρεις ποια είναι η σωστή απόφαση για εσένα.

The post Πώς να πάρεις τη σωστή απόφαση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα