Πώς να φορέσεις τα ankle boots

17:31 5/11/2014 - Πηγή: iPop

Τα Ankle boots είναι ότι πιο hot στη μόδα των παπουτσιών αυτή τη σεζόν και την έχουμε λατρέψει τόσο εμείς όσο και οι celebrities ανά τον κόσμο!

Η πιο πολυψαγμένη ερώτηση στο google σχετικά με τη μόδα είναι το πώς μπορείς να φορέσεις τα ankle boots σου! Γι αυτό και εμείς σου έχουμε την απάντηση! Ήρθε η ώ να ευχαριστήσεις τους θεούς της μόδας καθώς αυτό το παπούτσι είναι κολακευτικό, ευέλικτο, και σε αντίθεση

με το midcalf στυλ, φοριέται όλη την ώρα! Μπορείς να τα συνδυάσεις με skinny τζιν ή ένα σορτσάκι ή φαρδιά. Για να φαίνεσαι ακόμα πιο ψηλή προσπάθησε από τη μέση και κάτω να φοράς μονόχρωμα ρούχα με στενά παντελόνια ή σκούρο καλσόν!

Αν επιλέξεις ένα πιο casual μποτάκι (φλατ ή με χαμηλό τακούνι)επέλεξε ένα ankle boot το οποίο τελειώνει ακριβώς κάτω από τον αστράγαλο. Τα στιλέτο μποτίνια φορέστε τα με ένα aggressive πανωφόρι. Τα μποτίνια με τις πιο αιχμηρές γραμμές, ισορροπήστε τα με θηλυκά κομμάτια, όπως μια pencil φούστα και ένα κομψό πουλόβερ. Τα τύπου chelsea μποτίνια αναδείξτε τα φορώντας τα με παντελόνια σε loose γραμμή. Τα βελούδινα κομμάτια φορέστε τα με flat boho μποτάκια και floral φορέματα. Τα cargo παντελόνια φορέστε τα με μποτάκια που διαθέτουν έντονα αρχιτεκτονικά μοτίβα.

Πως φοράνε οι celebrities τα δικά τους ankle boots;

J-Lo

ALEXA CHUNG

MISCHA BARTON

RACHEL BILSON

ELLE MACPHERSON

LINDSAY LOHAN

NAOMI WATTS

Photos: cosmopolitan.co.uk

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Πώς να φορέσεις τα ankle boots appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα