Μπουρδελο....πολυτελειας η (ερτ) δτ-νεριτ με νταβατζη το εσ! σε ρολο «ματακια» το μαξιμου!!!

12:37 15/9/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Ένας Φορτσάκης «ταπείνωσε» το Μαξίμου! Μπράβο ρε Θόδωρε είσαι «μάγκας» και ας λένε ότι μάγκες δεν υπάρχουν ποια! Κατάφερες να φέρεις «Μαγιάτικο» άρωμα στο ραδιομέγαρο και να φορέσεις «μπούργκα» στους...
ένοικους του Μαξίμου! Είσαι παλικάρι!

Τι και αν έχει λήξη η θητεία σου στο ΕΣ του μορφώματος. Τι και αν βρίσκεσαι προσωρινά στην προεδρία του. Τι και αν είσαι πρύτανης και νόμοι και αποφάσεις του υπουργείου παιδείας σου απαγορεύουν να έχεις έμμισθη δημόσια θέση; Εσύ Θόδωρε βράχος! Φαίνεται ως ακαδημαϊκός δάσκαλος θα διδάσκεις την επιστήμη του
«αιφνιδιασμού» και ειδικών αποστολών. Taskforce.

Μέσα στη μαυρίλα και καφρίλα του ραδιομεγάρου, με μια κίνηση Μάτ, τους έπιασες όλους στον ύπνο αν και φθινόπωρο, έφερες την άνοιξη μέσα από το «Μάη». Πιστεύω τώρα να δει μια άσπρη μέρα, έστω και προσωρινά αυτό το μπουρδέλο πολυτελείας, με λάμψη από τα πρόσωπα που θα αναλάβουν πάτρωνες και τσατσάδες, όσο διάστημα χρειαστεί με τη φαντασίωση τους και την ακτινοβολία τους!

Σου βγάζω το καπέλο, γιατί ενώ δεν είχες καμία αρμοδιότητα, και σαν αξιοπρεπής δάσκαλος, η λογική επέβαλε να αποχωρήσεις αθόρυβα όπως ήρθες με τις ευλογίες του φίλου σου Ευάγγελου Βενιζέλου ελέω Σαμαρά, έκανες το παγώνι! Παρέλαβες εν λευκώ το φορέα της «αμαρτίας» και μαζί με τον Καψή κάνεις ακόμα το παιχνίδι της ζωή σου. Γιατί ρε Θόδωρε αφού φεύγεις, προκήρυξες διαγωνισμό για νέο ΔΣ; παράνομος και προσωρινός δεν είσαι; Τι κρύβεις;

Πληροφορίες μας λένε, ότι στελέχη και διοίκηση, στο άκουσμα Φορτσάκη κάθονται προσοχή, και δεν κουνιέται τίποτα χωρίς την δική σου έγκριση. Είναι αλήθεια; Γιατί τόσο «φορτσάρισμα»; Κάνε και λίγο κράτει. Οι αποφάσεις σου λέγεται ότι είναι στρατιωτικός νόμος, γι' αυτό και έδωσες παράταση αιτήσεων μέχρι της 19-9-14 για την επιλογή νέου ΔΣ του μορφώματος της ΝΕΡΙΤ 5ετούς θητείας. Μήπως έχεις έτοιμη τη λίστα να μας την ανακοινώσεις, για να μην ταλεπορούνται οι ενδιαφερόμενοι, όπως έγινε με τους γενικούς, Θωμόπουλο, Κοντιζά, Κουπελίδη, Χατζηδημητρίου, και λοιπούς «διευθυντές;».

Το Μαξίμου εξεπλάγη με την ενεργειά σου αυτή, και το έγραψες στα α..... σου. Ούτε καν μια απλή ενημέρωση; Ο ίδιος ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού κ. Μπούρας εξέφρασε την έκπληξη του γιατί δεν γνώριζε τίποτα. Μάλιστα εσύ μαζί με τον Ανδρέα Ζούλα(δεν ξέρω τη ρόλο παίζει) προσπαθήσατε να πείσετε το Μαξίμου για την ορθότητα της απόφασης. Στο συμβούλιο φέρατε και τον γενικό κ. Β. Θωμόπουλο για να τον ρωτήσετε αν έχει αντίρρηση για την τοποθέτηση του νέου προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου. Ο άνθρωπος απάντησε όχι. Αφού όλοι γνωρίζουν, ότι εντολές παίρνει μόνο από Βενιζέλο και Καψή.

Πάντως εκεί στο ΕΣ πρέπει να κάνετε «ειδικές» ιατρικές εξετάσεις τώρα που πέρασε το καλοκαίρι! Εσύ Μαξίμου και ΝΔ κοιμήσου. Θα φας... καλά στις εκλογές(..).

Σε μια χούφτα Πασόκους και μερικά «ρεμάλια»της αμαρτωλής ΈΡΤ, παραδώσατε το πολυτιμότερο δημόσιο αγαθό της Ελληνικής κοινωνίας. Την ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Αφού δεν μπορείτε να ελέγξετε έναν οργανισμό για να λειτουργεί, αξιοκρατικά και απρόσκοπτα, και ένας Φορτσάκης σας ταπείνωσε, με «μπούργκα» στο Μαξίμου; εσείς θέλετε να κυβερνάτε «τρομάρα» σας! Δεν έχετε καταλάβει ακόμη ότι ο Βενιζέλος κρατάει το μαστίγιο!

Όσο για το ραδιομέγαρο, μέχρι τώρα ήταν στα χέρια της μαφίας. Με τα νέα πρόσωπα στη διοίκηση θα εμπλουτιστεί με καλικάντζαρους, νοσοκόμες και συνταξιούχους διαφόρων αποχρώσεων και ειδικοτήτων. Οι «παπατζήδες» όμως θα έχουν τον πρώτο λόγο. Όσο για προσλήψεις και αξιολογήσεις «μαϊμού», τώρα περνάνε στα χέρια των ειδικών της προεκλογικής ρουσφετολογίας. Οι προκηρύξεις, είναι κομμένες και ραμμένες για να γίνεται άνετα η νοθεία, από πρόσωπα φαντάσματα του μορφώματος της ΝΕΡΙΤ. Σε άλλη ανάρτηση θα δείτε πως οι εμπνευστές των προκηρύξεων έχουν το στοιχείο της νοθείας από αρουραίους και νυχτερίδες που εργάζονται, μέσα στην άγρια «νύχτα». Κύριε εισαγγελέα αυτό για σας!

Αντώνη, κλείσε το μαγαζί για να γλιτώσεις. Ποια Βούλτεψη και κουραφέξαλα να κάνει προπαγάνδα; η μπάλα είναι σε άλλο γήπεδο και εσείς κλοτσάτε τον αέρα!

«Λουκέτο» και στο Μαξίμου είναι μια καλή ιδέα. Ούτως η άλλος ο Βενιζέλος είναι στο πηδάλιο του αεροσκάφους. Μόνο πρόσεχε τα ύψη Αντώνη και τους κεραυνούς, μην ανοίξει καμιά πόρτα και πέσεις στο κενό!

Σε άλλη ανάρτηση θα γράψουμε για τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο του Φορτσάκη! και την πορεία του στην ΕΡΤ. Ήταν ένα ήσυχο παιδί χαμηλών τόνων και τυπολάτρης κατά το δοκούν. Πάντα αναπληρωτής σε κάποιον, με πολλές διακυμάνσεις και προσκολληόμενος, μέχρι που βαρέθηκε και βγήκε σε σύνταξη, αφού διετέλεσε για λίγο γενικός διευθυντής διαχείρισης.

Τελευταία είχε επανέλθει, άτυπα και παράνομα χωρίς απόφαση και θεσμικό ρόλο για να ελέγξει τους φακέλους των προσλήψεων, αλλά αυτό θα το αναλύσουμε στο πορτρέτο του. Ο κ. Φορτσάκης έχει τους λόγους του που τον τοποθέτησε. Και εδώ γενάται ένα μείζον ηθικό θέμα για το ΔΣ της εταιρείας. Όλα τα μέλη είναι άχρηστα και «ούφο;» δεν υπήρχε ούτε ένα άξιο να αναλάβει προσωρινά το τιμόνι;

Υ.Γ. Κάτι για τη διένεξη Τσίπρα-ΝΕΡΙΤ-κυβέρνησης. Σοφούλα, άσε τους «νεκρούς» του Τσίπρα και μην δουλεύετε τον κόσμο. Τριάντα χρόνια ανεβοκατεβαίνουμε στην έκθεση, για τις τηλεοπτικές ανάγκες. Από την εποχή του Αβέρωφ-Μητσοτάκη-Παπανδρέου μέχρι σήμερα. Η ΕΡΤ κάλυπτε τα πάντα σε όλους τους πολιτικούς ακόμα και στην τουαλέτα!
Οι ομιλίες στο παλέ ντε σπόρ έχουν μείνει αξέχαστες. Όπως και οι συνεντεύξεις στο Μακεδονία αλλά και στη Ρέμβη η άλλους χώρους, πριν μεταφερθούν στο Βελλίδειο.
Ενημερωθείτε πρώτα, η βουτήξτε τη γλώσσα στο μυαλό για να δίνετε σωστή ενημέρωση. Τα άλλα περί συμφωνίας για μια μετάδοση και παραμύθια είναι για ηλιθίους! Η κυβέρνηση να βγει δυο φορές να πει τι; Γι΄αυτό μπλόκαρε και τη μια μετάδοση του Τσίπρα με λάθος τρόπο. Όπως είδαν και οι τηλεθεατές, το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας, το έδωσαν όλα τα κανάλια. Κάποια μάλιστα ολόκληρη. Και με θεαματικότητα, πολύ μεγαλύτερη από το 1-2% που θα έδινε το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ. Και εδώ η κυβέρνηση έκανε χοντρή μ.......!
Keywords
Τυχαία Θέματα