Τι φοράει στη πρεμιέρα της η Πόπη Τσαπανίδου!

10:30 15/9/2014 - Πηγή: iPop

Πρεμιέρα σήμερα!

Πάντα στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, η εμφάνιση πρέπει να είναι ξεχωριστή. άνετη μεν, αλλά ταυτόχρονα κομψή και ιδιαίτερη!

Αλλά δεν θα σας τα πω, εγώ! Αφήνω τον καλύτερο. Τον Αντώνη Βοεράκο σύμβουλο μόδας, με τον οποίο συνεργαζόμαστε -χρόνια τώρα- στις εκπομπές που κάνω και πάνω από όλα, αγαπώ πολύ! Το γούστο του, εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Ο Αντώνης λοιπόν, θα σας δίνει όλα τα tips, από τις καθημερινές μου εμφανίσεις στην μικρή οθόνη,

ενώ παράλληλα θα σας συμβουλεύει, πως να φορέσετε το ρούχο που θα βλέπετε πάνω μου, με διαφορετικό τρόπο, μέσα στην ημέρα.

Σας αφήνω στις συμβουλές του.

Π.

Σήμερα διαλέξαμε με την Πόπη, για την πρώτη εκπομπή της σεζόν, να φορέσει ένα ασπρόμαυρο φόρεμα!

Ένα φόρεμα απο τη σειρά Pre Fall 2014 της Diane Von Furstenberg. Η σειρά λέγεται Grand Canal και είναι εμπνευσμένη απο την Βενετία, αλλά και την Νέα Υόρκη. Γεωμετρικά σχέδια, άσπρο και μαύρο, ένα φόρεμα που αγκαλιάζει το σώμα σαν λάστιχο και ανοίγει προς τα κάτω, μέχρι το γόνατο, ώστε να ειναι η κίνηση πιο εύκολη. Το συνδύασαμε, με καστόρινα μαύρα πέδιλα.

Πως να το φορέσεις

Ένα ασπρόμαυρο φόρεμα, αποτελεί βασικό κομμάτι της ντουλάπας σου. Φοριέται παντού και όλες τις ώρες της ημέρας.
Τώρα που είναι αρχές φθινοπώρου, και ο καιρός ακόμα καλοκαιρινός, το πρωί μπορεί να συνδυαστεί με πλατφόρμες η φλατ μπαλαρίνες και για το βράδυ, με ψηλά πέδιλα για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Για την πρεμιέρα του LiveU και την Πόπη επιλέξαμε να το συνοδεύσουμε με τα καστόρινα μαύρα πέδιλα τα οποία υπογράφει ο Tsakiris Mallas.

Αποφασίσαμε με την Πόπη να σου δείχνουμε, σχεδόν κάθε μέρα, τι φοράει, απο που διάλεξα το κάθε της σύνολο, που μπορείς να το βρείς, και να σου κάνουμε μαζί προτάσεις, για το πως να συνδυάζεις ρούχα, αξεσουάρ κ παπούτσια. Πως να τα φοράς πρωί και βράδυ, στο γραφείο ή για μια βόλτα, στην πόλη.

Περιμένω τις ερωτήσεις σου, με μεγάλη χαρά!

Αντώνης

www.antoniosvoerakos.cominstagram.com/antoniosvoerakos

The post Τι φοράει στη πρεμιέρα της η Πόπη Τσαπανίδου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα