Αυτό το Gadget ξέρει τι μουσική θες να ακούσεις και τη βάζει

11:01 15/9/2014 - Πηγή: iPop

Φαντάζεσαι να υπήρχε ένα gadget που να ξέρει τι μουσική θες να ακούσεις και να τη βάζει; Μάθε, λοιπόν, πως υπάρχει και λέγεται Cone Smart Speaker.

Γυρνάς σπίτι και πας να κάνεις ένα ντουζ. Είσαι κουρασμένος και θες να χαλαρώσεις. Ξαφνικά, καθώς το νερό ηρεμεί το σώμα σου, ακούς να παίζει το αγαπημένο σου τραγούδι. Ρίχνεις ένα χαμόγελο και τραγουδάς

στη μπανιέρα σου. Είναι τόσο ιδανικό να έχεις ένα gadget, που κάνει κάτι καλό για σένα, δίχως να το περιμένεις.

Πως δουλεύει; Είναι απλό. Πριν από εκατοντάδες χρόνια, σ’ένα χωριό της Αγγλίας, ένας μάγος αποφάσισε να υπνωτίσει τον Βασιλιά. Έτσι, έφτιαξε το Cone. Μια συσκευή, που θα έπαιζε μουσική αλλά θα γνώριζε την κατάλληλη στιγμή για να υπνωτίσει τον Βασιλιά και να τον ρίξει σε βαθύ κόμμα. Από γενιά σε γενιά το Cone έφτασε στα χέρια μας. Μ’αυτό το τρόπο λειτουργεί.

Φυσικά κάναμε πλάκα για τον μάγο. Απλά το Cone μπορεί και αποθηκεύει τις μουσικές σου προτιμήσεις και το πως τις διαχειρίζεσαι. Αν για παράδειγμα παίξεις το ίδιο κομμάτι πέντε φορές στις 13:00, τότε το Cone καταλαβαίνει πως το τραγούδι και το είδος της μουσικής είναι κατάλληλα για σένα εκείνη την ώρα. Επιπλέον, συνδέεται με Wi-Fi, οπότε δεν χρειάζεται να παίξει από κάποια συσκευή. Είναι ένα τέλειο Gadget και σίγουρη μπορείς να «ψαρώσεις» αρκετούς φίλους σου.

Εάν θέλεις να το αγοράσεις, μπορείς να διαβάσεις περισσότερα και να δεις την τιμή του εδώ.

Photos:coolthings.com

The post Αυτό το Gadget ξέρει τι μουσική θες να ακούσεις και τη βάζει appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα