Πώς να χαλαρώσεις και να ανέβεις ψυχολογικά μένοντας σπίτι

20:03 7/10/2014 - Πηγή: iPop

Δεν χρειάζεται να βγεις έξω ή να πιεις για να διασκεδάσεις και να ανέβεις ψυχολογικά. Μπορείς να κάτσεις σπίτι να απολαύσεις την ηρεμία σου και να αυτοσυγκεντρωθείς. Έτσι, θα βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη θα πάρεις μια μεγάλη ανάσα θα χαλαρώσεις και θα καταφέρεις να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου.

Τι να κάνεις για να ανέβεις ψυχολογικά μένοντας σπίτι;Άναψε κεριά και φτιάξε ατμόσφαιρα: Δεν χρειάζεται αυτά να κάνεις μόνο όταν έχεις παρέα. Μπορείς να απολαύσεις την ηρεμία ακόμα και όταν είσαι μόνος-η. Άναψε, λοιπόν, τα κεριά σου και θυμήσου, όμορφες στιγμές από το παρελθόν.Πέτα οτιδήποτε
σπασμένο ή φθαρμένο: Έτσι, θα διώξεις μακριά κάθε τι «χαλασμένο» θα πετάξεις μακριά όλα όσα δεν χρειάζεται να έχεις πια και θα φύγει η γρουσουζιά από το σπίτι σου.Άνοιξε τα πατζούρια να μπει μέσα το φως και να αεριστεί το σπίτι σου: Ο καθαρός αέρας θα σε ανανεώσει και το φως θα σου δώσει ζωντάνια. Πάρε μια μεγάλη ανάσα και θα μας θυμιθείς.Κράτα πάντα το σπίτι σου καθαρό και τακτοποιημένο: Κάθε, λοιπόν, που θα επιστρέφεις να νιώθεις τη ζεστασιά του και μόλις βλέπεις τα πάντα τακτοποιημένα θα χαλαρώνεις αμέσως. Θα καταλαβαίνεις πως τουλάχιστον για σήμερα δεν έχεις δουλειές να κάνεις οπότε θα ηρεμείς αυτομάτως.

The post Πώς να χαλαρώσεις και να ανέβεις ψυχολογικά μένοντας σπίτι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα