Πώς ένα fashion ad μπορεί να κάνει τους kitesurfers να σκάσουν από ζήλια! (Videos)

19:18 28/3/2016 - Πηγή: iPop

Μετά το Mastwalk και το Keelwalk, ήρθε η ώρα για το Skywalk με τον Alex Thomson, τον κομψό ιστιοπλόο να φοράει το απαραίτητο αδιάβροχο Hugo Boss κοστούμι του και να παίρνει το kite του για να μας κόμψει την ανάσα!

Ή με απλά λόγια.. Πώς ένα fashion ad μπορεί να κάνει τους kitesurfers να σκάσουν από ζήλια! Γιατί αν είναι να κάνεις kite surf πρέπει να το κάνεις με στυλ

και πάνω από όλα να εκτελείς εγχειρήματα τα οποία κόβουν την ανάσα!

Έτσι ο Βρετανός Alex Thomson έκανε πράξη την τρίτο στη σειρά ακροβατική επίδειξη χρησιμοποιώντας τον άνεμο, ένα ιστιοπλοϊκό, τον εξοπλισμό του kite surf και φυσικά ένα τέλεια ραμμένο, αδιάβροχο BOSS κοστούμι.

Μπαίνει στο νερό με το κοστούμι του και τον αετό του, ξεκινάει να κάνει μία βόλτα με το 10μετρο kite χωρίς πολλά κόλπα ενώ ακολουθεί το HUGO BOSS σκάφος και τελικά αποφασίζει να δεθεί στο κατάρτι του ιστιοπλοϊκού και…. να βρεθεί στα 280 πόδια στον αέρα – υψηλότερα από το Tower Bridge του Λονδίνου και διπλάσιο από το ύψος του σκάφους.

Σαν να μην έφτανε αυτό το εντυπωσιακό κόλπο… όταν φτάνει το ψηλότερο σημείο αποφασίζει να λύσει το σκοινί που τον συνδέει με τον ιστιοπλοϊκό και χρησιμοποιώντας μόνο το kite να ακουμπήσει το kiteboard με στυλ στην επιφάνεια του νερού!

«Τα δύο προηγούμενα που πραγματοποιήθηκαν – το Mastwalk και το Keelwalk ήταν τόσο επιτυχημένα που, ως ομάδα, γνωρίζαμε ότι δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε εκεί. Ήμαστε όλοι σε συμφωνία: θέλαμε να κάνουμε κάτι ακόμα μεγαλύτερο και καλύτερο», δηλώνει ο Thomson.

Δες το απολαυστικό video:

Kαι τα backstage:

The post Πώς ένα fashion ad μπορεί να κάνει τους kitesurfers να σκάσουν από ζήλια! (Videos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα