Ελεύθερος ο ύποπτος τρομοκράτης Fayçal Cheffou

18:12 28/3/2016 - Πηγή: iPop

Συνεχίζεται η σύγχυση γύρω από την ταυτοποίηση των δραστών των επιθέσεων στις Βρυξέλλες, με τις αρχές να αφήνουν ελεύθερο τον Fayçal Cheffou, τον άνδρα που είχε ταυτοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες ως ο δράστης με το καπέλο στην φωτογραφία από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου.

Ο Εισαγγελέας ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει επαρκή αποδεικτικά στοιχεία έτσι ώστε να παραμείνει κρατούμενος.

Συνεπώς, άγνωστο παραμένει ακόμα ποιος είναι ο άνδρας με το καπέλο στην φωτογραφία με τους τρεις

τρομοκράτες.

Σημειώνεται ότι η Εισαγγελία δεν έχει προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την ταυτότητα του τρίτου δράστη.

Η Derniere Heure νωρίτερα διερωτόταν σε δημοσίευμά της: «Συμμετείχε στην πραγματικότητα ο Fayçal Cheffou στις επιθέσεις του αεροδρομίου; Είναι αυτός ο άνδρας με το καπέλο;».

Έτσι οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τον δράστη με το καπέλο, ο οποίος φέρεται ν’ άφησε απλά την βαλίτσα με την εκρηκτικό μηχανισμό και να διέφυγε από το αεροδρόμιο.

Είχε περάσει από την Ελλάδα ο Khalid El Bakraoui;

Ο Khalid El Bakraoui, ο καμικάζι του Μετρό στις Βρυξέλλες, φέρεται να είχε περάσει από την Ιταλία στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2015.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει ρεπορτάζ ιταλικού τηλεοπτικού δικτύου στις 23 Ιουλίου 2015 ο Khalid είχε φτάσει στην πόλη Τρεβίζο με πτήση της εταιρίας Ryanair, προερχόμενος από τις Βρυξέλλες.

Μάλιστα, το πρωί της επόμενης ημέρας από το αεροδρόμιο Μάρκο Πόλο της Βενετίας έφτασε στην Αθήνα.

Την ίδια στιγμή σε δημοσίευμα της η ιταλική εφημερίδα, La Repubblica τονίζει πως ότι λίγες ημέρες αργότερα, τον Αύγουστο του 2015, και ο Abdeslam πέρασε από την Ιταλία, από το λιμάνι του Μπάρι, με προορισμό την Πάτρα.

The post Ελεύθερος ο ύποπτος τρομοκράτης Fayçal Cheffou appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα