Ποιός Μάιος! Στη Θεσσαλονίκη βρέχει καρέκλες και στη Χαλκιδική πλημμύρισαν δρόμοι

16:40 21/5/2016 - Πηγή: iPop

Αντί για άνοιξη, φθινόπωρο! Στη Θεσσαλονίκη άνοιξαν οι ουρανοί, πλημμύρισαν δρόμοι και έπεσαν δέντρα, ενώ στη Χαλκιδική στα Μουδανιά κάποιες περιοχές θυμίζουν εύκολα Βενετία.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Τσιμισκή, στην Πλάτωνος αλλά και στην Στρ. Δουμπιώτη έπεσαν δέντρα πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα προκαλώντας υλικές -ευτυχώς- ζημιές.

Αυτό που κάνει εντύπωση

όμως, είναι το βιντεάκι που ανέβασε το halkidikinews.gr και δείχνει την περιοχή Πορταριά του Δήμου Νέας Προποντίδας να έχει πλημμυρίσει και να λείπουν μόνο οι γόνδολες για να θυμίζει Βενετία!

Θα μπορούσε να είναι έως και συμπαθητικό το θέαμα βεβαίως, εάν δεν κρατούσε εγκλωβισμένους κατοίκους και επαγγελματίες στις βάσεις τους, με τον τρόμο της απειλής της πλημμύρας των περιουσιών τους…

Τα προβλήματα που δημιούργησε ο καιρός αυτός, στο οδικό δίκτυο!

Στην επαρχιακή οδό Μουδανιών – Σιθωνίας στο ύψος του Αγίου Μάμα, χθες έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ένας 22χρονος! Σήμερα η εικόνα είναι κάπως έτσι. Φερτά υλικά από παρακείμενα χωράφια, λακούβες-παγίδες πλημμυρισμένες και γενικότερα μια κατάσταση που απαιτεί εξαιρετική προσοχή από την πλευρα των οδηγών!

The post Ποιός Μάιος! Στη Θεσσαλονίκη βρέχει καρέκλες και στη Χαλκιδική πλημμύρισαν δρόμοι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα