H realnews αυτης της κυριακης...

14:09 21/5/2016 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
Με τίτλο: "5.000 ακίνητα βγαίνουν στο σφυρί" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι "τον Ιούνιο αρχίζουν οι πλειστηριασμοί". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας...
"στο στόχαστρο των τραπεζών θα βρεθούν μέσα στο 2016 έως 30.000 δανειολήπτες", ενώ όπως διευκρινίζει η Realnews: "προστατεύονται μόνο 57.500 που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και έχουν ενταχθεί
στον νόμο Κατσέλη". Η εφημερίδα σημειώνει ακόμη: "Μαζικά στα funds για διαχείριση χιλιάδες δάνεια ιδιωτών, όχι μόνο «κόκκινα» αλλά και ενήμερα. Προς πώληση σε ξένες εταιρείες και όλα τα μεγάλα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια".

Στο κύριο άρθρο της εφημερίδας, που έχει τίτλο: "Η ανάκαμψη δεν θα έρθει μόνη της" ο καθηγητής Οικονομικών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης κ. Διονύσης Χιόνης αναφέρεται στα "απαραίτητα βήματα" που πρέπει να γίνουν. Ο Δ. Χιόνης αναφέρει χαρακτηριστικά: "Το τέλος της κρίσης δεν είναι αυτονόητο, δεν επέρχεται ως αποτέλεσμα μιας μηχανιστικής διαδικασίας και δεν αποτέλεσε ποτέ στο παρελθόν αντικείμενο ενδιαφέροντος των δανειστών μιας χώρας. Είναι επιτακτική η απαίτηση για ένα εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, προκειμένου να δώσουμε μόνοι μας τις λύσεις σ' αυτή την εθνική περιπέτεια".

Ακόμη...

"Οι έξι μοναδικοί θησαυροί της Ελλάδας ξεκίνησαν να αλλάξουν τη μοίρα της προς το καλύτερο", γράφει στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. "Η μοίρα της θα αλλάξει ακόμη περισσότερο αν το μεθαυριανό Eurogroup καταλήξει σε συμφωνίες θετικές για την πατρίδα. Ο πρωθυπουργός όμως δίνει τη μάχη του χωρίς τη στήριξη σύσσωμης της πολιτικής ηγεσίας, όπως θα το ήθελε η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας. Αντί αυτού οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης επείγονται να τον ανατρέψουν επικαλούμενοι την ανεπάρκεια της κυβέρνησης του και τα χονδροειδή λάθη αρκετών υπουργών του, ενώ και ο ίδιος δεν «αλλάζει μυαλά», όπως τον καλεί να πράξει και ο Αρχηγός του Κράτους. Με τους δύο σφαγιαστικούς νόμους της η κυβέρνηση κρέμεται σε μια κλωστή, δεδομένης της εκρηκτικής οργής του λαού που κανείς δεν ξέρει πού μπορεί να οδηγήσει..."

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Το παρασκήνιο της διαπραγμάτευσης Σόιμπλε - Λαγκάρντ για το ελληνικό χρέος. Οι συμφωνίες, οι διαφωνίες και το σκληρό παζάρι.
- "Να δώσει τη λίστα της Τραπέζης της Ελλάδος". Ο Χρήστος Σπίρτζης καλεί τον Γιάννη Στουρνάρα να αποκαλύψει τα ονόματα όσων έβγαλαν κεφάλαια από τη χώρα.
- Γιάννης Βρούτσης: "Το πολυνομοσχέδιο είναι τέταρτο μνημόνιο. Να φύγει άμεσα η κυβέρνηση".
- Αλπόνα Μπανέρτζι, αντιπρόεδρος του διεθνούς οργανισμού αξιολόγησης Moody's: "Οι νέοι φόροι θα φέρουν ύφεση και το 2016 στην ελληνική οικονομία".
- Ο βίος και η πολιτεία του Ανδρέα Μαρτίνη: Πώς έκρυβε τις χρυσές μίζες.

- Υπόθεση Siemens: Δεν τη γλίτωσε τελικά ο Χριστοφοράκος. Απορρίφθηκε η εισαγγελική πρόταση για απαλλαγή του από μια σειρά κατηγοριών.
- Ο Άκης κάνει σχέδια για μετά τη φυλακή!

Και στην "Πράβδα" του Στάθη:
"Έτσι όπως τα κατάφερε ο κ. Καρανίκας, η Ελλάδα ή από κόφτη θα πάει, ή από υπερταμείο..."

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

- Βέρα στο δεξί για Μιχάλη - Λάουρα. Σχέδια γάμου για Μουρούτσο - Νάργες. Ο χρυσός ολυμπιονίκης περιμένει την έκδοση του διαζυγίου του για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη ραδιοφωνική παραγωγό.
- Αποκλειστικό: Μπήκαμε στο καμαρίνι του Σάκη.
- Παντρεύονται στη Θεσσαλονίκη. Γάμο - υπερπαραγωγή ετοιμάζει ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης για τον γιο του Γιώργο και τη Γιάννα Κουντγιάκοβα στις 11 Ιουνίου.
- Λάμπει από ευτυχία η Κωνσταντίνα. Η εντυπωσιακή Κ. Σπυροπούλου, έπειτα από τρεις μήνες σχέσης με τον μηχανολόγο μηχανικό Γιώργο Κοτσοβό, δείχνει να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.
- Ο άγνωστος καβγάς και η επανασύνδεση! Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ζωή Τζάνη βρέθηκαν ένα βήμα πριν από τον χωρισμό, αλλά κατάφεραν να ξεπεράσουν την κρίση και είναι πάλι μαζί.
- Απέκτησαν σπίτι στο Λυκαβηττό. Ο Χρήστος Οικονόμου και η Ευγενία Νιάρχου κάνουν σχέδια γάμου μετά την αγορά καινούργιας κατοικίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα