Spetses Mini Marathon και διαγωνισμός T-shirt

13:31 26/9/2014 - Πηγή: iPop

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο βραβευμένος Spetses mini Marathon είναι κοντά μας και αναμένεται να γεμίσει με επισκέπτες (συμμετέχοντες και μη) το νησί του Αργοσαρωνικού στις 10-12 Οκτωβρίου 2014!

Μετά τη διεθνή τιμητική διάκριση που απέσπασε ο θεσμός από τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία (European Business Awards) όπου και ανέδειξαν τον Spetses mini Marathon Πρωταθλητή Ελλάδας

για την περίοδο 2014/15 στην κατηγορία RSM Entrepreneur of the Year Award, η φετινή διοργάνωση αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερη!

‘Ετσι, όσοι θα βρεθούν φέτος στο Spetses mini Marathon θα δουν 8 αθλήματα, προσθέτοντας το Σάββατο τη δημοφιλή απόσταση των 10km, καθώς και το μη αγωνιστικό My First Spetses mini Marathon για βρέφη και γονείς. Φυσικά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τον κολυμβητικό Αγώνα του Διάπλου των Σπετσών ο οποίος με βάση τις συμμετοχές είναι ο μεγαλύτερος αγώνας στην Ευρώπη!

Τα αγωνίσματα του Spetses mini Marathon 2014:

25 χλμ. Island Round – Πλήρης Φυσιολατρικός Γύρος του Νησιού

10 χλμ. Run – (Νέο αγώνισμα!)

5 χλμ. Fun Run – Ιστορικός Γύρος της Πόλης

Κολυμβητικός Αγώνας 3 χλμ. (Κόστα-Σπέτσες)

Κολυμβητικός Αγώνας 5 χλμ. (Σπέτσες-Κόστα-Σπέτσες)

Παιδικός Αγώνας Δρόμου 500 μ. (0-5ετών) – My 1 Spetses mini Marathon

Παιδικός Αγώνας Δρόμου 1000 μ. (μαθητές Δημοτικού)

Παιδικός Κολυμβητικός Αγώνας 150 μ. (ηλικίες 8-12)

Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο, έχουν προγραμματιστεί πλήθος κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων σε συνεργασία και με τους φορείς του νησιού, μεταξύ των οποίων ξεναγήσεις στο Μουσείο της Μπουμπουλίνας και στην φημισμένη Αναργύρειο και Κοργιαλένειο Σχολή Σπετσών, που θα φιλοξενήσει και την Τελετή Έναρξης του 4 Spetses mini Marathon (SMM), καθώς και τα ιδιαίτερα δημοφιλή «Σπετσιώτικα Κεράσματα» στην κεντρική πλατεία του νησιού όπου θα προσφέρονται δωρεάν σπιτικές πίτες από τον Σύλλογο Γυναικών Σπετσών.

Παράλληλα με όλες τις δραστηριότητες, όμως, τρέχει και ο διαγωνισμός καλύτερου T-shirt Ομάδας μέσω facebook! Οι συμμετοχές έχουν κατατεθεί εδώ και καιρό και τα σχέδια του t-shirt των ομάδων που προκρίθηκαν στην τελική φάση για την ψηφοφορία για το καλύτερο μπλουζάκι του Spetses mini Marathon 2014 επιλέχθηκαν! Από αυτό το σημείο και μετά όλοι εμείς, μπορούμε να επιλέξουμε ποιο θα κερδίσει μέσα από την επίσημη Facebook page του Spetses mini Marathon ψηφίζοντας στο σχετικό album (κάνοντας like) το σχέδιο της προτίμησής μας.

Το σχέδιο που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα Likes, θα κερδίσει το βραβείο Καλύτερης Εμφάνισης SMM 2014! Βραβείο θα απονεμηθεί στα τρία σχέδια που θα έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα likes.

Αν θέλεις και εσύ να ψηφίσεις το δικό σου αγαπημένο, βιάσου καθώς ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου!

Εμείς, είδαμε όλες τις συμμετοχές και επιλέξαμε το tshirt που σχεδίασε η ομάδα της Incrediworks, η οποία αποτελείται από 4 νέα παιδιά (τον Θέμιστοκλή Τζιλή, τον Αλέξανδρο Σιώη, την Ολυμπία Φιλίππα και την Βάσω Γεδίκη)!

Από την ομάδα τους θα τρέξει ο Θεμιστοκλής Τζιλής (27 ετών) και ο Θεόδωρος Τζιλής (22 ετών) και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην επικοινωνήσουμε μαζί τους για να μας μιλήσουν για τη δική τους συμμετοχή!

Είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχετε στο μαραθώνιο των Σπετσών;Ναι, στον αγώνα των Σπετσών θα τρέξουμε για πρώτη φορά και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι! Παρόλα αυτά, έχουμε συμμετάσχει σε αρκετούς αντίστοιχους αγώνες από 5 έως και 21 χλμ.Πόσα χιλιόμετρα έχετε βάλει στόχο; (5-10-25χλμ)Ο αρχικός στόχος ήταν τα 25 χλμ! Τελικά, όμως, αποφασίσαμε ότι θα ήταν προτιμότερο να τρέξουμε σε 2 αγώνες και έτσι θα τρέξουμε στα 5 και στα 10 χλμ.Ποια ήταν η έμπνευση σας για το σχέδιο της μπλούζας σας; Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με το νησί των Σπετσών και θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι αντιπροσωπευτικό, τόσο για το νησί όσο και για τη διοργάνωση. Έτσι αποφασίσαμε να εικονογραφήσουμε τη διαδρομή των 5χλμ καθώς και μερικά από τα αξιοθέατα που συναντάει ένας δρομέας σε αυτήν.Ποιος ο λόγος που αποφασίσετε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό;Είχαμε αποφασίσει εδώ και καιρό να συμμετάσχουμε στον αγώνα, ωστόσο η απόφασή μας να δημιουργήσουμε ένα T-shirt για το διαγωνισμό ήταν της τελευταίας στιγμής και κυρίως βασισμένη στην έμπνευση. Σκεφτήκαμε, λοιπόν, να αφιερώσουμε 1 βδομάδα σε κάτι διαφορετικό από τη συνηθισμένη μας δουλειά και να μπούμε στο διαγωνισμό, ο οποίος συνδυάζει 3 μεγάλες μας αγάπες: το τρέξιμο, το design και φυσικά το νησί των Σπετσών!

The post Spetses Mini Marathon και διαγωνισμός T-shirt appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα