Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Η κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ και η πρώτη συνάντησή της με τη Lilibet

10:57 4/6/2022 - Πηγή: iPop

Απούσα ήταν την Παρασκευή 03/06, η βασίλισσα Ελισάβετ από τις εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της εξαιτίας των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες. Η 96χρονη μονάρχης δεν παρέστη στη λειτουργία στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου. Ωστόσο, παρά την αδιαθεσία της, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της βασίλισσας με τη Lilibet, δισέγγονή της και κόρη του Harry και της Meghan Markle.

Ανησυχία για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ – Η αδιαθεσία που την κρατά μακριά από τους εορτασμούς για

το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ της Βρετανίας προκάλεσε η ανακοίνωση των ανακτόρων του Buckingham για τη δυσφορία που αισθάνθηκε στη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων της Πέμπτης 02/06 για τη συμπλήρωση 70 ετών στον βρετανικό θρόνο.

Νωρίτερα, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε εμφανιστεί στον εξώστη των ανακτόρων του Buckingham κατά την πρώτη ημέρα των εορτασμών για τα 70 χρόνια της βασιλείας της, επευφημούμενη από δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί. Η 96χρονη βασίλισσα εθεάθη να στέκεται ακίνητη ενώ στηριζόταν σε ένα μπαστούνι. Στη συνέχεια, παρακολούθησε πτήσεις αεροσκαφών της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, συνοδευόμενη από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η ενημέρωση για την κατάσταση της βασίλισσας από την Kate Middleton

Κατά τη διάρκεια μιας δεξίωσης στο Guildhall την Παρασκευή 03/06, η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, ανέφερε σε παρευρισκόμενο πως η βασίλισσα ήταν «καλά» και πως «αισθάνθηκε μια αδιαθεσία μετά από μια κουραστική ημέρα».

«Ναι, είναι καλά, ήταν απλώς πολύ κουραστικό για εκείνη», είπε η Kate, προσθέτοντας επίσης ότι η μονάρχης «πέρασε υπέροχα».

Today’s the day! Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Βασιλικής Οικογένειας από το Πλατινένιο Ιωβηλαίο – Ο viral πρίγκιπας Louis και οι αστείες γκριμάτσες του

Η πρώτη συνάντηση της βασίλισσας με τη Lilibet

Η Βασίλισσα συνάντησε για πρώτη φορά από κοντά τη δισέγγονή της, Lilibet, κόρη του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο γεύμα που είχαν στο παλάτι του Winsdor μετά τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, στο πλαίσιο των εορτασμών γευμάτισαν μαζί της κεκλεισμένων των θυρών και εκεί η βασίλισσα συνάντησε για πρώτη φορά τη δισέγγονή της.

Το όνομα Lilibet, προέρχεται από το χαϊδευτικό της βασίλισσας Ελισάβετ και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά όταν η ίδια ήταν μικρό παιδί και δεν μπορούσε να προφέρει σωστά το όνομά της.

Ο Harry και η Meghan βρίσκονται από την Τρίτη 31/05 στη Μεγάλη Βρετανία για τους τετραήμερους εορτασμούς για την συμπλήρωση των 70 χρόνων της βασίλισσας στον θρόνο και χθες 03/06, έδωσαν το «παρών» στη Λειτουργία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, στην πρώτη τους κοινή βασιλική εμφάνιση μετά το Megxit.

Η Bασίλισσα Ελισάβετ ποζάρει χωρίς στέμμα! Δες κι εσύ το νέο (και εκπληκτικά χαμηλών τόνων!) πορτρέτο της για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Η κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ και η πρώτη συνάντησή της με τη Lilibet εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πλατινένιο Ιωβηλαίο, Ελισάβετ, Lilibet,platinenio iovilaio, elisavet, Lilibet