Βάλε στα ρεβίθια χοιρινό και σέσκουλα και αγάπησε τα όσπρια με αυτό το πιάτο!

14:58 3/6/2022 - Πηγή: iPop

Αυτό το υπέροχο γεύμα θα σε κάνει να ερωτευτείς τα όσπρια! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα τηγάνι και 30 λεπτά από τον χρόνο σου! Μάθε πώς να φτιάχνεις ρεβίθια με χοιρινό και σέσκουλα και ολοκλήρωσε το μενού σου!

Λαχταριστά και υγιεινά καρότα φούρνου γλασαρισμένα με βαλσάμικο και μέλι

Τα υλικά που θα χρειαστείς400 γραμμάρια χοιρινό φιλέτο480 γραμμάρια ψητές αποφλοιωμένες πιπεριές 300 γραμμάρια σέσκουλα 1 γεμάτο κουταλάκι του γλυκού
σπόρους μάραθου660 γραμμάρια ρεβίθια

Φτιάχνουμε βήμα – βήμα παραδοσιακή Ηπειρώτικη κρεατόπιτα κατευθείαν από τα Ιωάννινα!

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Βάλε ένα μεγάλο ρηχό τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Αλατοπιπέρωσε το χοιρινό και βάλε το στο τηγάνι με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και σόταρέ το για 5 λεπτά.Εν τω μεταξύ, στράγγισε τις πιπεριές και κόψε τες σε κυβάκια, στη συνέχεια κόψε σε λεπτές φέτες το σέσκουλο.Βάλε το χοιρινό σε ένα πιάτο και στη συνέχεια πρόσθεσε τους σπόρους μάραθου, τις πιπεριές και όλο το σέσκουλο στο χοιρινό λίπος που έμεινε στο τηγάνι. Ανακάτεψε καλά, τηγάνισε τα υλικά για 2 λεπτά και μετά ρίξε τα ρεβίθια, αφού έχεις ολοκληρώσει την απαραίτητη προετοιμασία, ανακάτεψε και άφησέ τα να βράσουν. Βάλε το χοιρινό ξανά μέσα ώστε να ακουμπήσει στη βάση του τηγανιού, σκέπασε και σιγόβρασε σε μέτρια φωτιά για 12 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το χοιρινό και να μυρίσει όλο το σπίτι, γυρίζοντας το χοιρινό, όποτε χρειάζεται.Άφησέ το να ξεκουραστεί για 2 λεπτά, κόψε το χοιρινό σε φέτες, αλατοπιπέρωσε τα ρεβίθια, πρόσθεσε λίγο ξύδι από κόκκινο κρασί, λίγο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και σέρβιρε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Βάλε στα ρεβίθια χοιρινό και σέσκουλα και αγάπησε τα όσπρια με αυτό το πιάτο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα