Πίτσα με μπρόκολο, μπέικον και κρέμα γάλακτος

12:01 14/5/2014 - Πηγή: iPop

Έναν, από τους θησαυρούς της φύσης, το μπρόκολο, γνωστό για την κορυφαία διατροφική του αξία, φέρνει στην κουζίνα μας ο Μπάρμπα Στάθης. Το έχουμε συνηθίσει σε σαλάτες, υγιεινό συνοδευτικό σε κρέατα και πουλερικά, ή με ζυμαρικά. Πως θα σας φαινόταν, σε πίτσα;

Η συνταγή που σας προτείνουμε, είναι εύκολη, γρήγορη και γευστική. Έχει όμως ένα μείον. Μπορεί να μην προλάβετε, να τη δοκιμάσετε. Γιατί την πίτσα που θα ετοιμάσουμε, θα την λατρέψουν

τα πιτσιρίκια της οικογένειας και θα την εξαφανίσουν, πριν καλά-καλά, την σερβίρετε! Χώρια, που θα σας ζητούν κάθε μέρα, να τους ετοιμάζετε την ίδια πίτσα με μπρόκολο!

Επενδύστε λοιπόν, σε ένα πιάτο, πλούσιο σε βιταμίνη C και εμπλουτίστε το μενού της οικογένειας με μπρόκολο Μπάρμπα Στάθης!

Tip:

Tο Μπρόκολο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, που συμβάλλει στην σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πίτσα με μπρόκολο Μπάρμπα Στάθης, μπέικον και κρέμα γάλακτος! Είστε έτοιμοι; Σε μισή ωρίτσα από τώρα… τρώμε!

Υλικά:

Μία έτοιμη ζύμη πίτσας200 γρ από τη συσκευασία Μπρόκολο Μπάρμπα Στάθης 5 φέτες μπέικον1 σφηνάκι κρέμα γάλακτος3 κουταλιές τις σούπας τυρί παρμεζάναΕκτέλεση:

Βάζουμε σε ένα ταψάκι τη βάση και προσθέτουμε την κρέμα. Έχουμε κόψει το μπέικον σε φέτες, που τις στρώνουμε στη βάση της πίτσας. Από πάνω βάζουμε το μπρόκολο Μπάρμπα Στάθης .και πασπαλίζουμε με το τυρί.

Ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα η ζύμη, στους 180ο C και την αντίσταση στο πάνω-κάτω.

Καλή όρεξη και… μην ξεχάσετε να πάρετε και εσείς ένα κομμάτι, πριν τα εξαφανίσουν τα πιτσιρίκια της οικογένειας!

The post Πίτσα με μπρόκολο, μπέικον και κρέμα γάλακτος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα