Ξυπνητήρια που έχουν πάρει πολύ στα σοβαρά το ρόλο τους

11:30 14/5/2014 - Πηγή: iPop

Την εκπομπή της Χριστίνας αυτής της εβδομάδας την είδες; Την είδες αλλά δεν σου φτάνουν αυτά τα ξυπνητήρια; Δες εδώ, μερικά σκληροπυρηνικά ξυπνητήρια τα οποία θα σου κόψουν σίγουρα τον ύπνο!

Clocky

Μ αυτό το ξυπνητήρι, σίγουρα θα ξυπνήσεις. Το ξυπνητήρι χτυπάει και εσύ αυτόματα πιέζεις το «snooze,» το ξυπνητήρι αντιδρά και

ξεκινάει να κάνε βόλτες στο πάτωμα (αφού πέσει από το κομοδίνο). Αφού γυρίσει ολόκληρο το πάτωμα και αισθανθεί κίνηση αρχίζει να κρύβεται. Εσύ πρέπει να το βρεις, να το πιάσεις και να το κλείσεις. Είδες που ξύπνησες;

Drill Sergeant Alarm Clock

Αναρωτιέσαι πως είναι να ξυπνάς στο στρατόπεδο; Πάρε το Drill Sergeant Alarm Clock και θα μάθεις. Ίσως, να προσπαθήσεις να βρεις που έθαψες το παλιό σου ξυπνητήρι μετά τις φωνές του λοχαγού!

Sonic Grenade alarm

Με το Sonic Grenade alarm δεν ξυπνάς εσύ αλλά ο σύντροφος ή τα παιδιά σου. Προσπαθείς να τους ξυπνήσεις αλλά δεν σ ακούν; Τράβα την περόνη, πέτα τη χειροβομβίδα και άσε τον εκκωφαντικό συνεχόμενο ήχο να κάνει τη δουλειά!

Rocket Launcher alarm

Έχεις δει που πριν απογειωθεί κάποιος πύραυλος κάνουν την αντίστροφη μέτρηση; Έτσι, γίνεται και με το Rocket Launcher alarm. Χτυπάει το ξυπνητήρι, μετράει αντίστροφα και πετάγεται μακριά η ρουκέτα. Ο ήχος δεν θα σταματήσει μέχρι να επανατοποθετήσεις την ρουκέτα στη βάση της!

The post Ξυπνητήρια που έχουν πάρει πολύ στα σοβαρά το ρόλο τους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα