Πιο κοντά από ποτέ στο iPhone 8 | Τότε θα γίνει η επίσημη παρουσίαση απ’ την Apple

15:42 29/8/2017 - Πηγή: iPop
Είμαστε πιο κοντά από ποτέ στο iPhone 8, καθώς διέρρευσε η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασής του απ’ την Apple: 12 Σεπτεμβρίου!

Την είδηση μετέδωσε η Wall Street Journal, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, οι οποίες παρέχουν, ωστόσο, έγκυρες πληροφορίες.

Αν η ημερομηνία ισχύει, τότε οι προπαραγγελίες για το νέο μοντέλο της Apple αναμένεται να ξεκινήσουν πιθανώς την επόμενη Παρασκευή.

Στη συνέχεια, το iPhone 8 θα κυκλοφορήσει κι επίσημα αργότερα την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τρία νέα τηλέφωνα στην εκδήλωση: Την αναβαθμισμένη έκδοση των iPhone 7 και 7 Plus, τα οποία πιθανόν θα πάρουν το όνομα 7s και ένα πολύ πιο προηγμένο μοντέλο που ονομάζεται iPhone 8.

Αυτό αναμένεται να ενσωματώσει μια σειρά χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης μιας κυρτής οθόνης και ειδικών χαρακτηριστικών στη φωτογραφική μηχανή, τα οποία θα μπορούν να αναγνωρίσουν το πρόσωπο του κατόχου της συσκευής.

Πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα για το iPhone 8 και μόνο στις 12 Σεπτεμβρίου θα γνωρίζουμε επιτέλους τι ακριβώς καινούριο θα έχει το νέο μοντέλο.

Έντονη φημολογία υπάρχει και γύρω απ’ την τιμή του iPhone 8, το οποίο σύμφωνα με διαρροές θα είναι το πιο ακριβό μοντέλο που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.

Στην εκδήλωση παρουσίασης, η Apple πιθανότατα θα λανσάρει και ένα νέο Apple Watch, αλλά και μια αναβαθμισμένη έκδοση της Apple TV.

Photo: LORIS RAVERA/MASHABLE

The post Πιο κοντά από ποτέ στο iPhone 8 | Τότε θα γίνει η επίσημη παρουσίαση απ’ την Apple appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα