Πες αντίο στους μαύρους πόρους για πάντα

07:00 17/10/2014 - Πηγή: iPop

Συνήθως στην περιοχή της μύτης και πάνω από τα πιγούνι που είναι τα πιο λιπαρά σημεία του προσώπου σου έχεις έντονους μαύρους πόρους. Αυτοί συνήθως υπάρχουν στο δέρμα σου και κάνουν την επιδερμίδα σου να φαίνεται αντιαισθητική. Βρήκαμε, λοιπόν, για εσένα τον τρόπο να αποβάλεις τους μαύρους πόρους για πάντα από τη ζωή σου και να νιώσεις καλύτερα με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Τρόποι να διώξεις τους μαύρους πόρους!Χρειάζεσαι το σωστό προϊόν καθαρισμού: Στόχος είναι να ξεφράξεις τους πόρους σου και να μειωθούν νεκρά τα κύτταρα που έχουν κολλήσει στους πόρους. Να μειωθεί η λιπαρότητα που έχει το
δέρμα σου ειδικά στα συγκεκριμένα σημεία. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να επιλέξεις προϊόντα για λιπαρή επιδερμίδα και για βαθύ καθαρισμό.Μην ξεχνάς την απολέπιση σου: Αν κάνεις συχνά την απολέπιση θα δεις ότι οι πόροι σου θα συρρικνωθούν. Καθάρισε το δέρμα σου, λοιπόν, τακτικά και δώσε περισσότερη έμφαση με μασάζ στα συγκεκριμένα «προβληματικά» σημεία.Χρειάζεσαι κρέμα με ρετινόλη: Η συγκεκριμένη κρέμα προέρχεται από τη βιταμίνη Α και το βασικό της ρετινόλης είναι ότι μπορεί να μπει βαθιά στο δέρμα και δεν μένει μόνο στην επιφάνεια. Μια κρέμα με τη συγκεκριμένη ουσία θα αναδομήσει το δέρμα σου και θα το κάνει πιο λαμπερό από ποτέ.Μη βάζεις τα χέρια στο πρόσωπο: Αν ακουμπάς συνεχώς το πρόσωπό σου του μεταφέρεις λιπαρότητα και έτσι ενισχύεις την εμφάνιση μαύρων πόρων. Σταμάτησε, αυτή την κακή συνήθεια και θα μας θυμηθείς.

The post Πες αντίο στους μαύρους πόρους για πάντα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα