Test! Μήπως είσαι ναρκισσιστής;

06:01 17/10/2014 - Πηγή: iPop

Πρόσφατες έρευνες έδειξαν πως οι ερευνητές μπορούν να αντιληφθούν αν είσαι ναρκισσιστής κάνοντας απλά και μόνο μία ερώτηση: «Είσαι ναρκισσιστής;» αρκετά απλό; Είναι σαν να ρωτάς έναν άνθρωπο που δεν είναι υπομονετικός, αν δεν είναι υπομονετικός! Η απάντηση που θα πάρεις είναι «ναι, τελειώσαμε;». τι θα γινόταν όμως, ν μπορούσαμε να κάνουμε και άλλες ερωτήσεις κάποιον ναρκισσιστή; Αν μπορούσαμε, αυτές θα ήταν οι απαντήσεις!

Αν, λοιπόν, αυτές οι απαντήσεις σου θυμίσουν κάτι, μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφτείς το αν είσαι ναρκισσιστής!

Αγαπάω τον εαυτό μου και ξέρω και εσύ με αγαπάς, στην
πραγματικότητα, όλοι με αγαπούν –και αν δεν το κάνουν κακό του κεφαλιού τους!Δεν έχω καμία ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη, ωστόσο, πρέπει να καταλαβαίνεις, να αποδεχθείς και να με ανεχθείς ασχέτως του τι κάνω!Ελάχιστοι άνθρωποι είναι όπως εγώ σ αυτό τον κόσμο και μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει κανέναν τους!Περιτριγυρίζομαι από άσχετους! Όλοι τους χωρίς εμένα θα χανόντουσαν!Εκτιμώ ότι υπάρχουν κανόνες και υποχρεώσεις, αλλά κατά κύριο λόγο ισχύουν για τους άλλους, καθώς εγώ δεν έχω χρόνο ή την διάθεση να τους ακολουθήσω!Ελπίζω να εκτιμήσετε όλα όσα είμαι αλλά και όσα έχω πετύχει για εσάς!Μπορεί να φαίνομαι αλαζόνας και υπερόπτης αλλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα!Περιμένω από εσάς να είναι πιστοί σε μένα ανά πάσα στιγμή, δεν έχει σημασία τι κάνω. Ωστόσο, μην περιμένετε το ίδιο από εμένα.Θα σας επικρίνω και περιμένω να το αποδεχθείτε! Αν όμως με επικρίνετε εσείς –ειδικά σε δημόσιο χώρο- θα εξοργιστώ και δεν θα το κρύψω!

Όλες οι απαντήσεις που μόλις διάβασες είναι κομμάτι του Dangerous Personalities: An FBI Profiler Shows How to Identify and Protect Yourself from Harmful People (Rodale) (Επικίνδυνες Προσωπικότητες: Μια FBI Profiler δείχνει πώς να αναγνωρίσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου από επιβλαβείς ανθρώπους)

The post Test! Μήπως είσαι ναρκισσιστής; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα