Σε ποιους θα έλεγες ευχαριστώ;

22:07 16/10/2014 - Πηγή: iPop

Μια λέξη είναι μόνο το ευχαριστώ και, όμως, σημαίνει τόσα πολλά. Το λέμε, όταν νιώθουμε ότι κάποιος μας βοήθησε αλλά μερικές φορές το χρησιμοποιούμε και για να ανθρώπους που δεν άξιζαν να βρίσκονται δίπλα μας, για ανθρώπους που μας πόνεσαν αλλά τελικά, μας έμαθαν.

Αν είχες, όμως, λίγα ευχαριστώ να πεις στη ζωή σου μετρημένα στα δάχτυλα για ποιους θα τα σπαταλούσες; Θα τα χάριζες απλόχερα (έτσι γιατί είσαι large) ή θα ήσουν πιο εγκρατής και θα τα ψιθύριζες πρώτα ένα εκατομμύριο φορές πριν τολμήσεις να τα πεις;

Εγώ

πάντως θα ξεκινούσα από τα απλά. Θα έλεγε ευχαριστώ σε αυτούς που με έφεραν στον κόσμο. Που μια μαγική στιγμή έρωτα και πόθου με δημιούργησαν, σε αυτούς τους δύο ανθρώπου που ένωσαν τα κορμιά τους, που μοίρασαν το είναι τους και έφτιαξαν εμένα. Αυτούς που έτρεχαν όταν έκλαιγα. Σε αυτούς τους οποίους μου χάριζαν τη ζωή όχι μία άλλα ένα εκατομμύριο φορές μέχρι τώρα και στεκόντουσαν στο πλάι μου να με προσέχουν.

Μετά μεγαλώνοντας θα άρχιζα να είμαι πιο συγκρατημένη στα ευχαριστώ μου. Φυσικά δε θα άφηνα απ’έξω ανθρώπους- φίλους που ήταν πάντα εκεί όταν τους χρειάστηκα. Αυτούς που λυπόνταν με τη λύπη αλλά πάνω απ’όλα αυτούς που χαίρονταν με τη χαρά μου. Γιατί αυτό είναι το πιο πολύτιμο να έχεις ανθρώπους να μοιραστούν τη χαρά σου και όχι τόσο τη λύπη σου!

Βέβαια, δε θα ξεχνούσα ποτέ όσους με πόνεσαν, με έκαναν να λυπηθώ, να κλάψω, να πέσω στα πατώματα αλλά και να σηκωθώ. Να ξυπνήσω, να σταθώ όρθια και να δυναμώσω. Αυτούς που άθελά τους στην προσπάθεια τους να με πληγώσουν κατάφεραν μόνο να με κάνουν πιο δυνατή. Και όσο για τα υπόλοιπα ευχαριστώ τα οποιά μου απομένουν περιμένω να δω που θα τα χαρίσω! Με την πάροδο των χρόνων, δε θα ξεχάσω, θα σας πω!

Ερώτηση!

Εγώ σου είπα ποιους θα ευχαριστούσα! Τώρα ήρθε, λοιπόν, η δική σου σειρά! Εσύ σε ποιoν θα έλεγες τη λέξη ευχαριστώ;

The post Σε ποιους θα έλεγες ευχαριστώ; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα