Πάρε την μαξιλαροθήκη σου για καφέ!

14:02 30/9/2014 - Πηγή: iPop

Πριν μερικά χρόνια στην αγορά του Covent Garden είχαμε βρει τσάντες οι οποίες ήταν φτιαγμένες από ανδρικά κοστούμια, μαξιλαροθήκες και κουρτίνες! Είχαμε εντυπωσιαστεί και φυσικά είχαμε αγοράσει μερικές!

Επειδή, όμως, τα ταξίδια στο Λονδίνο είναι πιο ακριβά από το να φτιάξουμε μόνες τις τσάντες μας, αποφασίσαμε να σου δείξουμε πώς να φτιάξεις μία τσάντα από μαξιλαροθήκη ώστε να μπορείς να πάρεις την μαξιλαροθήκη σου για καφέ!

Τι θα χρειαστείςΜαξιλαροθήκηΔερμάτινη ζώνη ή δερμάτινα λουριάΡαπτομηχανήΠως θα το φτιάξεις:Αφού πλύνεις και σιδερώσεις την μαξιλαροθήκη σου γύρνα το μέσα έξω.Υπολόγισε
πόσο μεγάλα θέλεις τα χερούλια τις τσάντας σου και κόψε δύο ίσα κομμάτια από το δέρμα.Με τη ραπτομηχανή ράψε τα κομμάτια δέρματος στο ίδιο σημείο ένα από κάθε πλευρά!Η νέα σου τσάντα είναι έτοιμη!Tip!

Αν θέλεις να είναι πιο σταθερή η τσάντα σου μπορείς στο κάτω μέρος της μαξιλαροθήκης να ράψεις μία ορθογώνια βάση την οποία θα έχεις φτιάξει με σκληρό χαρτόνι το οποίο θα έχεις ντύσει με ύφασμα της επιλογής σου!

Photos: poppytalk.com

The post Πάρε την μαξιλαροθήκη σου για καφέ! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα