O τέλειος τρόπος να μην ξαναχάσεις ποτέ το usb stick σου!

11:02 30/9/2014 - Πηγή: iPop

Παραδέξου το, πόσα usb stick έχεις χάσει; Είναι συνεχώς εκεί εκτός από ακριβώς τη στιγμή που τα έχεις ανάγκη. Να σου συστήσουμε ένα πολύ χρήσιμο και έξυπνο usb stick, το οποίο μπορείς να κουβαλάς συνεχώς πάνω σου. To Memory Ring φοριέται κανονικά ως δαχτυλίδι, έχει μνήμη 16 GB και είναι πολύ καλόγουστο, ώστε να μην τραβάει την προσοχή.

Έχει

σχεδιαστεί από την UU-U, μια εταιρεία που εδρεύει στο Southsea, στην Αγγλία. Ο Ιδρυτής της Ming Wu ανέπτυξε την ιδέα μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, έχοντας χάσει πολλά flash drives, όσο ήταν φοιτητής.

Κατά το σχεδιασμό του δακτυλίου, ήταν σημαντικό να μην φαίνεται με την πρώτη ματιά ότι είναι usb stick και παράλληλα να συνάδει με τις αρχές του σχεδιασμού κοσμημάτων. Η έμφαση σε ένα μινιμαλιστικό, άνετο και λειτουργικό σχεδιασμό ήταν ο βασικός στόχος στο έργο του.

Το δαχτυλίδι – στικάκι είναι τόσο διακριτικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στη σειρά Homeland! Είναι διαθέσιμο σε μια ποικιλία υλικών, συμπεριλαμβανομένου του χάλυβα, ορείχαλκου και χρυσού 14 καρατίων, καθώς και σε μια σειρά μεγεθών. Special δαχτυλίδια κατόπιν παραγγελίας, που θα περιλαμβάνουν ημι-πολύτιμους και πολύτιμους λίθους, θα είναι επίσης διαθέσιμα σε υψηλότερη τιμή.

Ο Wu αυτή την περίοδο κάνει καμπάνια στο Kickstarter για να συγκεντρώσει τα 25.000 δολάρια που απαιτούνται για να τεθεί στην παραγωγή η σειρά κοσμημάτων του. Η εκστρατεία τελειώνει στις 4 Οκτωβρίου και όσοι έχουν δώσει 25 δολάρια ή περισσότερο, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν ένα δαχτυλίδι αργότερα φέτος.

The post O τέλειος τρόπος να μην ξαναχάσεις ποτέ το usb stick σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα