Όσα δεν ξέρεις για τους δονητές και θέλεις να μάθεις!

23:55 21/7/2014 - Πηγή: iPop

Πολύς ο λόγος για τους δονητές. Οδηγοί για το πώς να τους χρησιμοποιήσεις, που να τους χρησιμοποιήσεις γιατί να τους χρησιμοποιήσεις! Θέμα ταμπού και καλά κρυμμένο σε συρτάρια και κουτιά στο πίσω μέρος σε ντουλάπες! Εδώ, δεν θα διαβάσεις έναν ακόμα βαρετό οδηγό χρήσης κτλ κτλ θα βρεις όμως όσα δεν ξέρεις για τους δονητές και θέλεις να μάθεις!

Η Κλεοπάτρα η πρωτοπόρα!

Η Κλεοπάτρα θεωρείται ότι ήταν η πρώτη που ανακάλυψε τον δονητή! Έβαζε θυμωμένες μέλισσες μέσα σε μία κούφια κολοκύθα και τη χρησιμοποιούσε σαν δονητή!

Οι γυναίκες με σεξουαλικές ορμές υπέφεραν από «υστερία»

Κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα πίστευαν ότι οι γυναίκες δεν είχαν καμία σεξουαλική επιθυμία και ότι υπήρχαν μόνο για να παράγουν μωρά. Έτσι, όταν οι γυναίκες, θεωρώντας τους εαυτούς τους «πολιτισμένες», βρέθηκαν να έχουν περίεργες σεξουαλικές σκέψεις επισκέφτηκαν ειδικούς για να αναλάβει την κατάστασή τους. Οι γιατροί, επειδή δεν γνώριζαν πώς να ονομάσουν αυτή την κατάσταση, έδωσαν τον όρο «υστερία».

Οι γιατροί χρησιμοποιούσαν τα χέρια τους για να βοηθήσουν στην «υστερία»

Σοβαρά, η ιατρική λύση ήρθε με τα χέρια των γιατρών και τα γνωστά σε όλους handjobs. Πολλά, πολλά handjobs. Οι γιατροί ευχαριστούσαν με τα χέρια τους τις γυναίκες ώστε να απελευθερώσουν τον οργασμό τους. Αυτό θεωρήθηκε ως μια προσωρινή λύση! Άρα ο πρόωρος δονητής ήταν το χέρι του γιατρού!

H δύναμη του ατμού στους δονητές!

Ένας Αμερικανός γιατρός, ο George Taylor κουρασμένος από τα handjobs, το 1869 έφτιαξε τον πρώτο δονητή ο οποίος χρησιμοποιούσε τον ατμό για να λειτουργήσει!

Ο πρώτος ηλεκτρομηχανοκίνητος δονητής που εφευρέθηκε στην ιστορία!

Ο Dr Joseph Granville κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το πρώτο ηλεκτρομηχανολογικό δονητή το 1880. Για πρώτη φορά στην ιστορία, οι οργασμοί γινόντουσαν χωρίς να χρειάζεται ο γιατρός να κάνει τίποτα!

O πρώτος ηλεκτρικός δονητής ευρείας κατανάλωσης

Οι ίδιοι γιατροί, εφηύραν τον πρώτο ηλεκτρικό δονητή ευρείας κατανάλωσης το 1902, ο οποίος μπήκε στα νοικοκυριά χωρίς ντροπή – πριν ακόμη εφευρεθεί η ηλεκτρική σκούπα και το ηλεκτρικό σίδερο.

Ο πρώτος ασύρματος δονητής εφευρέθηκε το 1968

Πάνω στην ώρα για την σεξουαλική επανάσταση της δεκαετίας του ’60 ήταν η εφεύρεση του πρώτου ασύρματου δονητή! Οι γυναίκες πλέον μπορούσαν να έρθουν σε οργασμό χωρίς α νοιάζονται για τις διακοπές ρεύματος καθώς οι μπαταρίες ήταν σύμμαχοι τους!

The Original (Hitachi) Magic Wand

Το Original Magic Wand εφευρέθηκε το ίδιο έτος με το πρώτο ασύρματο δονητή, το 1968. Ο σχεδιασμός ήταν τόσο εκρηκτικά δημοφιλές που πωλούσε σαν τρελός και έπαιξε ακόμα και στη ταινία με τον Τομ Χανκς «Bachelor Party».

Αν και το σχέδιο έχει βελτιωθεί για να αυξήσει τη δύναμη και να μειώσει τις ενεργειακές δαπάνες, το Original Magic Wand παρέμεινε ουσιαστικά αμετάβλητο στο σχεδιασμό. Στην πραγματικότητα, το μόνο πράγμα που έχει αλλάξει, είναι το όνομα. Το «Hitachi Magic Wand» για πάνω από δύο δεκαετίες κυκλοφορούσε μ αυτό το όνομα, στη συνέχεια όμως η Hitachi αποφάσισε να αφαιρέσει το όνομά της από τη συσκευή στα πλαίσια του να επανακυκλοφορήσει με νέο brand το προϊόν.

Tip!

Θυμήσου πως σου έχουμε δείξει πως να φτιάξεις το δικό σου δονητή!

The post Όσα δεν ξέρεις για τους δονητές και θέλεις να μάθεις! appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
κούφια κολοκύθα
Τυχαία Θέματα