Όσα δεν ξέρεις για την ενυδατική σου κρέμα- Πως και πότε πρέπει να την χρησιμοποιείς;

15:07 14/11/2016 - Πηγή: iPop

Για να έχεις λαμπερό δέρμα οφείλεις να χρησιμοποιείς ενυδατική κρέμα. Το θέμα, όμως, είναι πιο πολύπλοκο απ΄ότι νομίζεις. Δεν μπορείς απλά να βάζεις την ενυδατική στο πρόσωπο σου. Πρέπει, να επιλέξεις τη σωστή στιγμή και να κάνεις τις κινήσεις που θα βοηθήσουν. Εμείς βρήκαμε τα πάντα και θα σου τα παρουσιάσουμε.

Πληροφορίες για την ενυδατική κρέμα που σου είναι πολύ απαραίτητες:Επέλεξε μια ενυδατική ειδική για την επιδερμίδα σου: Μην βάζεις στο πρόσωπο σου όποια ενυδατική απλά βρεις μπροστά σου. Διάλεξε αυτή που θα ταιριάξει περισσότερο στην επιδερμίδα σου για παράδειγμα μια που είναι ειδική
για λιπαρό πρόσωπο αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τη λιπαρότητα ή μια για ξηρό πρόσωπο, αν η επιδερμίδα σου έχει αφυδατωθεί.Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις: Για να χρησιμοποιήσεις την ενυδατική σου κρέμα σωστά θα πρέπει οι κινήσεις που κάνεις να είναι απαλές και ανοδικές. Αυτό θα βοηθήσει την κρέμα σου να απορροφηθεί σωστά.Βρες την κατάλληλη στιγμή: Σύμφωνα με τους ειδικούς, η καλύτερη στιγμή για να βάλεις την κρέμα σου είναι να το κάνεις αφού πρώτα κάνεις μπάνιο. Οι πόροι σου μετά το μπάνιο θα έχουν ανοίξει και έτσι θα δεχτούν πιο εύκολα την κρέμα. Εφάρμοσε, λοιπόν, την κρέμα σε καθαρή επιδερμίδα αμέσως μετά το μπάνιο σου. Αυτή η κίνηση θα βοηθήσει το δέρμα να «κλειδώσει» τη φυσική του υγρασία.Διάβασε επίσης πως μπορείς να φτιάξεις τη δική σου ενυδατική κρέμα:

Φτιάξε μόνη σου ενυδατική κρέμα προσώπου

The post Όσα δεν ξέρεις για την ενυδατική σου κρέμα- Πως και πότε πρέπει να την χρησιμοποιείς; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα