Η χρυσή ζωή Ντοναλντ Τραμπ

13:59 14/11/2016 - Πηγή: iPop

Χρυσή ζωή φαίνεται να κάνει ο Νεοεκλεγμένος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Ντόναλντ Τράμπ, καθώς η προσωπική συλλογή του, στην οποία περιλαμβάνονται πολυτελή σπίτια και διαμερίσματα, πανάκριβα αυτοκίνητα και αεροπλάνα, χαρακτηρίζεται από μεγάλη χλιδή.

…και αν νομίζεις ότι υπερβάλλουμε με τον χαρακτηρισμό «χρυσή ζωή» ρίξε μία ματιά στον ατελείωτο κατάλογο:

Ο ουρανοξύστης της 5ης Λεωφόρου


Πρόκειται για ένα αρκετά εντυπωσιακό κτίριο με συνολικά 68 ορόφους. Ο Τράμπ από ό,τι φαίνεται έχει κρατήσει για τον

ίδιο το ρετιρέ. Σύμφωνα με όσα δήλωσε πρόσφατα, ο ίδιος δεν επιθυμεί να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο, καθώς προτιμά να συνεχίσει να ακολουθεί το ίδιο πρόγραμμα μ’ εκείνο της προεκλογικής εκστρατείας του: να κοιμάται, δηλαδή, στον «πύργο Τραμπ» της 5ης λεωφόρου στο Μανχάταν.

Σύμβουλοι του Ντόναλντ Τραμπ επισημαίνουν ότι ενδεχομένως ο ίδιος να πηγαινοέρχεται από και προς την Ουάσινγκτον, όπου και θα περνάει το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας του. Ενώ τα Σαββατοκύριακα ίσως επιστρέφει στη Νέα Υόρκη ή θα επισκέπτεται κάποιο από τα εξοχικά του.

Το ιδιωτικό Αεροπλάνο

Τις εντυπώσεις κερδίζει και το ιδιωτικό αεροπλάνο του Αμερικανού Προέδρου. Πρόκειται για ένα σύγχρονο Boeing 757-200, το οποίο αγόρασε το 2011. Στο εσωτερικό του αεροπλάνου υπάρχει μια χρυσή μεταξωτή κρεβατοκάμαρα, την οποία πρόσφατα πρόσθεσαν στο πολυτελές αεροπλάνο, ύστερα από προσωπική έκκληση του ιδιου.

Συλλογή αυτοκινήτων

Χαρακτηριστική είναι και η συλλογή πανάκριβων αυτοκινήτων που συμπληρώνουν τη χλιδάτη συλλογή που διαθέτει ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, μεταξύ αυτών μια συλλεκτική Rolls Royce, μια Lamborghini Diablo και μια Mercedes-Benz SLR McLaren. (ψιλολογια σα να λεμε χαχα)

Ιδιωτική Λέσχη

Το 1985 ο Τράμπ αγόρασε το αρχοντικό Mar-a-Lago, το οποίο βρίσκεται σε μια έκταση 17 στρεμμάτων στο Παλμ Μπιτς για 10 εκατομμύρια δολάρια, μετατρέποντάς το σε ιδιωτική λέσχη. Στο αρχοντικό αυτό, το οποίο χτίστηκε το 1924 από την κληρονόμο Μάρτζορι Μεριγουέδερ Ποστ, ο Τράμπ έζησε περίπου 10 χρόνια, πριν το μετατρέψει σε ιδιωτική λέσχη.

Εξοχικά

Σε μια έκταση 213 στρεμμάτων στο Μπέντφορντ, βρίσκεται ένα από τα εξοχικά του Αμερικανού Προέδρου συνολικής έκτασης 39.000 τετραγωνικών.

Στη Σάρλοτσβιλ βρίσκεται άλλη μία έπαυλη μαζί με αμπελώνα έκτασης 23.000 στρεμμάτων. Η κατοικία έχει 45 δωμάτια, κινηματογραφική αίθουσα, στάβλο, θερμοκήπιο και ξενώνα.

Όπως μπορείς να καταλάβεις αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της αμύθητης περιουσίας του 45ου Προέδρου των ΗΠΑ…

Photos: Getty, Federal habs- Historic American buldying of survey in Florida, Virtualglobetrotting.com, Sam Horine, ALEX WEBB / MAGNUM

The post Η χρυσή ζωή Ντοναλντ Τραμπ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντοναλντ Τραμπ,ntonalnt trab