«Ώρα μηδέν» για τα ανασφάλιστα Ι.Χ. | Που κυμαίνονται τα πρόστιμα

12:50 1/9/2017 - Πηγή: iPop
Τις τελευταίες διορθώσεις πραγματοποιεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στα λάθη που προέκυψαν με τα ανασφάλιστα οχήματα. Περισσότερα από 400.000 οχήματα εντοπίζονται ανασφάλιστα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, Η ΑΑΔΕ αναμένεται να κάνει μια ακόμα διασταύρωση για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων, τα οποία μέχρι στιγμής εντοπίζονται στα 400.000.

Μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην προσπάθεια εντοπισμού των ανασφάλιστων, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που εξέδωσε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος το δίμηνο

Ιουνίου-Ιουλίου, ασφαλίστηκαν επιπλέον 505.000 οχήματα.

Προς το παρών, γίνεται προσπάθεια να επικαιροποιηθούν τα σχετικά αρχεία των ανασφάλιστων οχημάτων και από τη νέα διασταύρωση που θα γίνει.

Στους ελέγχους που θα γίνουν, θα δοθεί βάρος σε:

Επικαιροποίηση των φακέλων για τα κλεμμένα οχήματα από το υπ. Προστασίας του ΠολίτηΕπικαιροποίηση των φακέλων με τα Ι.Χ. που έχουν αποσυρθεί ή καταστραφεί. Τα εν λόγω αρχεία βρίσκονται στο υπουργείο ΜεταφορώνΕπικαιροποίηση των φακέλων με τα οχήματα που βρίσκονται σε ακινησία (αρχεία της ΑΑΔΕ)Επικαιροποίηση των αρχείων ανασφάλιστων Ι.Χ. Οι φάκελοι βρίσκονται στα χέρια των ασφαλιστικών εταιρειών.Τα πρόστιμα που προβλέπονται για τα ανασφάλιστα οχήματα:100 ευρώ για δίκυκλα έως 250 κυβικά εκατοστά,150 ευρώ για δίκυκλα κυβισμού άνω των 250 κυβικών,200 ευρώ για αυτοκίνητα έως 1.000 κυβικά και250 ευρώ για τα μεγαλύτερου κυβισμού οχήματα

Για τα εγκαταλελειμμένα ΙΧ και δίκυκλα τα οποία δεν έχουν καταθέσει πινακίδες:

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πιθανότατα να ζητηθεί από τους ιδιοκτήτες τους να κάνουν μια υπεύθυνη δήλωση καταστροφής και οριστικής διαγραφής τους από τα αρχεία με την καταβολή ενός παραβόλου των 20 ευρώ.

The post «Ώρα μηδέν» για τα ανασφάλιστα Ι.Χ. | Που κυμαίνονται τα πρόστιμα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα