Η τελική απάντηση: Ένας τόνος νερού μπορεί να σου χαρίσει το τέλειο δέρμα;

10:05 1/9/2017 - Πηγή: iPop
Έχουμε διαβάσει και ξαναδιαβάσει δηλώσεις celebrities κι όχι μόνο που λένε ότι για το τέλειο δέρμα δεν χρειάζονται πολλά, απλά να καταναλώνεις έναν… τόνο νερού και η επιδερμίδα σου θα λάμπει! Τελικά, πόση δόση αλήθειας έχει αυτή η θεωρία; Μπορεί η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού να σου χαρίσει το δέρμα που ονειρεύεσαι;

Φυσικά, όλη η ιδέα για το νερό είναι απόλυτα ιδανική, αλλά σήμερα πρέπει να μάθουμε εάν υπάρχει κάποια επιστημονική βάση πίσω απ’ αυτό!

Θα σου δώσει η κατανάλωση νερού το τέλειο δέρμα; Ποια είναι η τελική απάντηση;

«Συγγνώμη, αλλά όχι, το νερό δεν είναι η μυστική

θεραπεία για όλα τα θέματα του δέρματός σας», λέει η Mona Gohara, δερματολόγος του Yale.

H ίδια συνεχίζει τονίζοντας πως «ναι, είναι αλήθεια ότι το δέρμα σας μπορεί να ωφεληθεί λειτουργικά απ’ το νερό, καθώς ενυδατώνεται, επειδή είναι ένα όργανο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το νερό που πίνετε θα διεισδύσει απευθείας στους πόρους σας για να θεραπεύσει την ακμή σας ή θα σας απαλλάξει από τις ρυτίδες».

Σίγουρα, σύμφωνα με την δερματολόγο, στο τέλος της ημέρας το δέρμα λειτουργεί καλύτερα όταν είναι καλά ενυδατωμένο και χειρότερα όταν είναι αφυδατωμένο.

Όμως, εάν δεν είσαι τρομερά αφυδατωμένη, το να πιεις νερό ή να πλύνεις το δέρμα σου με νερό, δεν πρόκειται να σου δώσει ξαφνικά μια τέλεια λάμψη σε επίπεδο μοντέλου και σίγουρα δεν θα επηρεάσει την ακμή ή τις ρυτίδες σου!

Όμως, μπορεί να κάνει το δέρμα σου να μοιάζει λίγο πιο υγιές και μαλακό.

Τέλος, η Mona Gohara επισημαίνει ότι όσοι έχουν αρχίσει να καταναλώνουν περισσότερο νερό, συνήθως κάνουν κι άλλες σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους, όπως το να τρώνε υγιεινότερα, να γυμνάζονται, να κόβουν το αλκοόλ…

The post Η τελική απάντηση: Ένας τόνος νερού μπορεί να σου χαρίσει το τέλειο δέρμα; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα