Ώρα για δημιουργικό παιχνίδι με το παιδί σου με μία εύκολη DIY δημιουργία!

17:08 19/5/2017 - Πηγή: iPop

Η ώρα για δημιουργικό παιχνίδι με το παιδί σου με μία εύκολη DIY δημιουργία βασισμένη στα φιστίκια Αιγίνης! Ναι, τα φιστίκια πέρα από εξαιρετικός καρπός και ακόμα καλύτερα σαν γεύση παγωτού μπορούν να χρησιμεύσουν και για την δημιουργική απασχόληση τουπαιδιού σου αλλά και ως διακοσμητικό στοιχείο!

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βρεθούν κοντά σου φιστίκια Αιγίνης μην πετάξεις το κέλυφος καθώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να διακοσμήσεις τον τοίχο σου με τον πιο δημιουργικό τρόπο παρέα με το παιδί σου!

Το

project αυτό ονομάζεται «κέλυφος σε σχήμα πουλιών από φιστίκι Αιγίνης» και είναι ότι πιο δημιουργικό μπορείς να φτιάξεις έχοντας παρέα το παιδί σου, το οποίο θα το λατρέψει.

Τι θα χρειαστείς;Κέλυφος από φιστίκια Αιγίνης (αριθμός εξαρτάται από τα πουλιά που θέλεις να φτιάξεις)Ένα πινέλοΜπογιάΈνα λουλούδιΚόλλαΟδηγίες:Πλύνε καλά το κέλυφος από τα φιστίκια έτσι ώστε να καθαριστεί καλά το αλάτι.Άφησε τα σε μία εφημερίδα να στεγνώσουν έτσι ώστε να μπορέσεις να τα βάψεις όπως εσύ θες.Βάψτα στο χρώμα της επιλογής σου και άστα να στεγνώσουν.Στην συνέχεια ζωγράφισε ένα μικρό δέντρο στον τοίχο σου και χρησιμοποιώντας κόλλα βάλε το κάθε κέλυφος σε διάφορα σημεία πάνω στο δέντρο. Να προσέξεις να είναι σημεία που εφάπτονται με τα κλαδιά που έχεις ζωγραφίσει.Τέλος με το πινέλο σχημάτισε τα πουλιά, δηλαδή τα μάτια και το ράμφος και πρόσθεσε με κόλλα κομμάτια από τα λουλούδια στις άκρες των κλαδιών! Ιδανικά εέλεξε μικρά πράσινα φυλλαράκια.

The post Ώρα για δημιουργικό παιχνίδι με το παιδί σου με μία εύκολη DIY δημιουργία! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ώρα, DIY,ora, DIY