Όλο το Μουντιάλ σε 2 video!

19:30 17/7/2014 - Πηγή: iPop

Ένα από τα συναρπαστικότερα μουντιάλ που παρακολουθήσαμε έφτασε στο τέλος του αφήνοντας εμάς -το αντρικό κοινό- με μια γλυκόπικρη γεύση γιατί μετά από αυτό το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα που παρακολουθήσαμε στη Βραζιλία, θα ξαναδούμε μπάλα σε 2 μήνες και το γυναικείο κοινό από την άλλη ευτυχισμένο που επανήλθε στους φυσιoλογικούς ρυθμούς.

Ταυτόχρονα με τους ποδοσφαιρικούς αγώνες παρακολουθήσαμε κόμιξ, tweets, σχόλια στο Facebook και φωτογραφίες στο Instagram

σχετικά με το μουντιάλ που γέμισαν και την υπόλοιπη ημέρα μας με μπάλα-προς τέρψιν των ανά τον κόσμο ποδοσφαιρόφιλων.

Το καλύτερο όμως το φυλάγαμε για το τέλος. Πρόσφατα, 2 μικρά βίντεο κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, τα οποία συγκεντρώνουν όλη την ποδοσφαιρική πανδαισία που ζήσαμε για περίπου 30 ημέρες.

Το πρώτο είναι ένα animation με όλες τις φάσεις, ενώ το 2ο είναι ένα flipbook από εταιρεία χαρτικών ειδών με τα καλύτερα γκολ του Μουντιάλ.

Για όσους λοιπόν νοστάλγησαν ήδη τις στιγμές «μαγείας» που μας πρόσφεραν τα αστέρια των αγώνων, δείτε το Μουντιάλ σε 2 video και ξαναζήστε τις στιγμές, από το εναρκτήριο γκολ, μέχρι και το τέρμα που πέτυχε ο Γκέτσε που μας έδωσε έναν ακόμα λόγο να «μη χωνεύουμε» τους Γερμανούς.

Photo: 24wro.eu

The post Όλο το Μουντιάλ σε 2 video! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα