Φτιάξε καλαθάκια από ψημένη πλαστελίνη

18:02 17/7/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις κάτι μικροπράγματα πεταμένα πάνω στον πάγκο (αναπτήρες- χαρτάκια κ.α.) που στην ουσία τον γεμίζουν και τον κάνουν να φαίνεται μονίμως ασυμμάζευτος. Πρέπει επιτέλους να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα, να πετάξεις τα περιττά και να βάλεις σε τάξη όσα θες να κρατήσεις! Σου έχουμε μία απλή κατασκευή που θα φτιάξεις με τα χεράκια σου και θα σε ενθουσιάσει. Μπορείς, λοιπόν, να φτιάξεις μικρά καλαθάκια από ψημένη πλαστελίνη για να κρύψεις και να μαζέψεις όσα δε θες να φαίνονται!

Τι
θα χρειαστείς για τα καλαθάκια από ψημένη πλαστελίνη;Κοντό ποτήριΠλαστελίνη ειδική για ψήσιμοΚόλλαΦούρνοTip!

Η πλαστελίνη είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των μικρών παιδιών! Όποτε, αν έχεις παιδιά φτιάξε μαζί τους τα καλαθάκια από ψημένη πλαστελίνη και θα δεις πως θα ξετρελαθούν!

Πώς θα φτιάξεις τα καλαθάκια από ψημένη πλαστελίνη;Πλάσε την πλαστελίνη σου για να μαλακώσει και φτιάξε ένα στρογγυλό πάτο ίσο με τη βάση του ποτηριού σου.Βάλε το ποτήρι πάνω στο στρογγυλό πάτο από πλαστελίνη.
Πλέξε την πλαστελίνη σου ανά δύο λωρίδες και ξεκίνα να διακοσμείς το ποτήρι σου. Αφού πλέξεις όλη την επιφάνεια του ποτηριού αφαίρεσε το από το εσωτερικό του καλαθιού.Ήρθε η ώρα για τα χερούλια του καλαθιού σου. Πλέξε τα και αυτά με τον ίδιο τρόπο.Κόλλα τα χερούλια με την βοήθεια της κόλλας σου για περισσότερη σιγουριά πάνω στο καλάθι σου.Βάλε το καλάθι στο φούρνο στους 120 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά και είναι έτοιμο. Κάνε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα καλάθια αν θες να φτιάξεις και άλλα.Tip2!

Το καλάθι που μόλις έφτιαξες μπορείς αν θες να το χρησιμοποιήσεις και για θήκη για ρεσώ!

photos:pinterest.com

The post Φτιάξε καλαθάκια από ψημένη πλαστελίνη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα