Συνδύασε τα πιο αταίριαστα κοσμήματα στα χέρια σου, χωρίς manual!

17:32 17/7/2014 - Πηγή: iPop

Νόμιζες ότι αυτό το άρθρο θα είναι ένα από τα εκατοντάδες που κυκλοφορούν περί μόδας τα οποία με συμβουλευτικό ύφος 60άρας καθηγήτριας γαλλικών σου λένε πώς πρέπει να ντυθείς, να συνδυάσεις και να αναπνέεις; Ε, δεν είναι! Γιατί εδώ στο iPop πιστεύουμε ότι το προσωπικό στυλ και γούστο νικάει οποιαδήποτε to do λίστα. Οπότε, εμείς σου λέμε την τάση και είναι στο χέρι σου (κυριολεκτικά!) να την προσαρμόσεις στις στιλιστικές σου επιλογές. Για 2η χρονιά, λοιπόν, είναι στη μόδα τα πολλά

κοσμήματα στα χέρια μαζί, δαχτυλίδια και βραχιόλια, ακόμα και ρολόγια (!).

Για να στο πούμε απλά, δεν υπάρχει κανόνας «χρυσό με ασημένιο δεν πάει», δεν υπάρχει κανόνας «φτηνά κοσμήματα με ακριβά δεν πάνε», δεν υπάρχει κανόνας «οι μεγάλες πολύχρωμες πέτρες δεν είναι στη μόδα». Όλα μπορούν να συνδυαστούν, αν μπορείς να το υποστηρίξεις. Ακόμα, και 2 ή παραπάνω ρολόγια μαζί στο ίδιο χέρι!

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε για σένα μερικές φωτογραφίες, όπου θεωρούμε ότι ο συνδυασμός λειτουργεί και έχει γίνει σωστά και χωρίς manual!

Χρυσά και ασημένιαΡολόγιαΧάντρες, κλωστές, κορδόνιαSlaveTa διακριτικάInfo:

Τα chevalier είναι αυτά τα ογκώδη δαχτυλίδια με μονόγραμμα (θα σου θυμίσουν αυτά που έφεραν οικόσημα). Δεν τα προτείνουμε, γιατί μπορεί να κάνουν λίγο πιο «δεύτερο» το ντύσιμό σου. Τα Slave δαχτυλίδια και βραχιόλια είναι αυτά που ενώνουν μεταξύ τους δύο δάχτυλα με αλυσιδίτσα ή τον καρπό με τα δάχτυλα. Φέτος το καλοκαίρι είναι πολύ της μόδας και αν σου αρέσει αυτό το στυλ μη φοβηθείς τις χρωματιστές πετρούλες.

Photos: stockholm-streetstyle.com, ridsnap.com, vivaluxury.blogspot.com, theblondesalad.com, teampeterstigter.com, portablepackage.com, nostalgi.cl, pinterest.com, tumblr.com

The post Συνδύασε τα πιο αταίριαστα κοσμήματα στα χέρια σου, χωρίς manual! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα