Όλα όσα επιβάλλεται να κάνεις όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου με το σεσουάρ

17:31 16/2/2016 - Πηγή: iPop

Τώρα που είναι χειμώνας δεν μπορείς να βγαίνεις από το σπίτι με βρεγμένα μαλλιά. Και καλά κάνεις γιατί δεν πρέπει να κρυώσεις. Το θέμα είναι, όμως, άλλο αφού χρησιμοποιείς το σεσουάρ το κάνεις σωστά ή μήπως υπάρχουν πολλά τα οποία πρέπει ακόμα να μάθεις; Ψηφίζουμε το δεύτερο, γι΄αυτό άλλωστε είμαστε εδώ για να σου τα μάθουμε εμείς.

Τι πρέπει να κάνεις όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου με το σεσουάρ;Καλό σκούπισμα: Αν σκουπίσεις καλά τα μαλλιά σου θα κερδίσεις πολύ χρόνο. Οπότε. πριν πατήσεις το κουμπί του σεσουάρ και ξεκινήσεις το στέγνωμα τύλιξε τα μαλλιά σου με μια πετσέτα για αρκετή ώρα.Μην
ξεχνάς να βάζεις ειδικά προϊόντα: Μια κρέμα η οποία προστατεύει από τη θερμότητα θα σε βοηθήσει οπότε χρησιμοποίησε την.Χτενίσου καλά: Μην αφήνεις τα μαλλιά σου μπερδεμένα. Πριν τα στεγνώσεις χτένισε τα καλά.Μην βάλεις το σεσουάρ στη δυνατή σκάλα: Όσο πιο χαμηλή είναι η θερμοκρασία τόσο λιγότερα προβλήματα δημιουργείς στα μαλλιά σου. Επειδή, λοιπόν, δε θες να τα βλέπεις άτονα οφείλεις να είσαι ιδιαιτέρως προσεκτική.Μην εστιάζεις σ΄ένα μόνο σημείο: Χρησιμοποίησε το σεσουάρ με τον σωστό τρόπο. Θα πρέπει να θυμάσαι πως αν κρατάς στο ίδιο συνεχώς σημείο θα καείς.

The post Όλα όσα επιβάλλεται να κάνεις όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου με το σεσουάρ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα