Οι συνήθειες των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο που πρέπει να αντιγράψεις (Infographic)

21:04 8/4/2016 - Πηγή: iPop

Τις συνήθειες των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο κατέγραψε σ’ ένα Infographic η social-media marketing εταιρεία, NowSourcing, και πίστεψε μας θέλεις να τις αντιγράψεις!

Τι κοινό έχει η Oprah Winfrey και ο Warren Buffett πέρα από το τιτανοτεράστιο δίκτυο που εχει ο καθένας τους; Μάλλον περισσότερα από όσα μπορείς να φανταστείς.

Το infographic που δημιούργησε η social-media marketing εταιρεία

NowSourcing δείχνει με λεπτομέρειες κάποιες από τις συνήθειες που μοιράζονται οι πλουσίοτεροι άνθρωποι στον κόσμο! Αν θέλεις να αντιγράψεις μερικές κινήσεις από το playbook του Bill Gates προσπάθησε να ξυπνάς νωρίς, να γυμνάζεσαι, να διαβάζεις περισσότερο και να γράφεις καθημερινά μία to-do λίστα.

Συγκεκριμένα στο infographic βλέπουμε πως υπάρχουν 31.680.000 εκατομμυριούχοι και μόλις 1.426 δισεκατομμυριούχοι.

Στις πρώτες θέσεις των δισεκατομμυριούχων βρίσκονται οι:Carlos Slim Helu (73 δις -σήμερα 23.5)Bill Gates (67 δις-σήμερα 87.4)Amancio Ortega (57 δις -σήμερα 66.8)Warren Buffeet (53.5 δις -σήμερα 60.7)Larry Ellison (43 δις -σήμερα 45.3)*Τα στοιχεία είναι του 2013Έχουν μία ρουτίνα!

Το 81% των πλουσίων φτιάχνουν καθημερινά μία λίστα με τις υποχρεώσεις τους. Αυτό το ποσοστό έρχεται σε αντίθεση με τους φτωχούς που καθώς μόλις το 9% κάνει μία τέτοια λίστα.

Ξυπνάνε 3 ώρες πριν την δουλειά. Τουλάχιστον το 44% των πλουσίων σε αντίθεση με τους φτωχούς που μόλις το 3% έχει αυτή τη συνήθεια.

Το 63% των κατά πολύ εύπορων ανθρώπων ακούει audio books … το αντίστοιχο ποσοστό στους μη έχοντες είναι μόλις 5%.

Το 79% εξ αυτών αφοσιώνουν τουλάχιστον 5 ώρες τον μήνα σε networking συναντήσεις.

Μία ακόμα αγαπημένη συνήθεια των πλουσιότερων ανθρώπων ανά τον κόσμο είναι να διαβάζουν τουλάχιστον 30 λεπτά καθημερινά (88%) την ίδια συνήθεια υιοθετεί μόλις το 2% του φτωχότερου πληθυσμού.

Πως μεγαλώνουν τα παιδιά τους

Κοινές συνήθειες βρίσκουμε όμως και στο πως μεγαλώνουν τα παιδιά τους καθώς:

Το 74% μαθαίνουν στα παιδιά τους να επιτυγχάνουν καθημερινές συνήθειεςΤο 70% ζητάνε από τα παιδιά τους να κάνουν εθελοντικές εργασίες για τουλάχιστον 10 ώρες τον μήναΤο 63% ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να διαβάζουν τουλάχιστον 2 non fiction βιβλία τον μήναΘέτουν στόχους

Το 67% γράφει τους στόχους τους

Το 80% επικεντρώνεται στο να επιτύχουν συγκεκριμένους σ΄τοχους

Το 86% πιστεύουν στην δια βίου επιμόρφωση

Το 84% θεωρεί ότι οι καλές συνήθειες δημιουργούν ευκαιρίες

Το 76% θεωρεί πως οι κακές συνήθειες έχουν αρνητικό αντίκτυπο

The post Οι συνήθειες των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο που πρέπει να αντιγράψεις (Infographic) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα