Τέτοιοι ξεφτίλες δεν πέρασαν ποτέ από αυτόν τον τόπο

19:31 8/4/2016 - Πηγή: Antinews

Στη χώρα επικρατεί μια γενικευμένη ανομία και μια κατάλυση της δημοκρατίας και των νόμων. Κυρίως στο χώρο των μέσων ενημέρωσης επιχειρείται μια στοχευμένη προσπάθεια φίμωσης του τύπου, τρομοκράτησης της ελεύθερης άποψης.

Οι πρόσφυγες πάνε όπου γουστάρουν και όποτε γουστάρουν αλλά εμείς... τους αγαπάμε, σύμφωνα με το φυλλάδιο που μοιράζει ο Μουζάλας.

Οι «αλληλέγγυοι» κάνουν ό,τι θέλουν στους χώρους που βρίσκονται πρόσφυγες και μετανάστες. Τους ξεσηκώνουν, τους λένε να αγωνιστούν για να ανοίξουν τα σύνορα λες και είναι πρόβλημα της Ελλάδας,

βουτάνε μπροστά στα πλοία για να μη γυρίσουν στην Τουρκία και να σπάσει η συμφωνία.

Η Χούντα του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθεί τους πάντες και τα πάντα, ίσως δε το έκανε από πέρυσι, όμως, ούτε η ΑΔΑΕ, ούτε το υπ. Δημόσιας Τάξης, ούτε η Βουλή ξεσηκώνονται για να κάνουν έρευνες.

Η ξεφτίλα της ΕΣΗΕΑ που επιχειρεί να φιμώσει την άλλη άποψη, δεν είναι η μοναδική. Στα social media επικρατεί ηλεκτρονικό μπούλινγκ από τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, πληρωμένα και απλήρωτα. Κάποιοι επονομαζόμενοι αντιεξουσιαστές του Ρουβίκωνα επιτίθενται σε εφημερίδα, το Πρώτο Θέμα, τα κάνουν γυαλιά – καρφιά, σπάνε τα αυτοκίνητα όχι εργαζόμενων στο μέσο αλλά άσχετων μ' αυτό και φεύγουν σαν κύριοι. Προφανής προσπάθειας εκφοβισμού δημοσιογράφων, είτε μας αρέσουν είτε όχι. Ακόμη κι αν διαφωνεί κάποιος με μια εφημερίδα ή ένα κανάλι από που κι ως πού θα πάει να το σπάσει; Βεβαίως η εν λόγω εφημερίδα είναι φουλ αντικυβερνητική, αλλά προφανώς πρόκειται για τυχαίο περιστατικό και ο Ρουβίκωνας δεν έχει καμιά σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στελέχη της αριστερής, προοδευτικής κυβέρνησης κάνουν μποικοτάζ σε συγκεκριμένα κανάλια ή εφημερίδες την ίδια στιγμή που τα ίδια στελέχη ενδιαφέρονται μόνο για την εικόνα τους. Στέλνεις ερωτήσεις για συνέντευξη σε συγκεκριμένα πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ και στις γυρνάνε πίσω γιατί δεν... συμφωνούν.

Απίστευτο, αλλά δεν συμφωνούν με τις ερωτήσεις που τους κάνουν, προφανώς γιατί θέλουν να γράφουν οι ίδιοι και τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις.

Η δημοκρατία του Παππά, του Αριχμανδρίτη, του Σπίρτζη, του Κρέτσου, του Παπαγγελόπουλου, του Παρασκευόπουλου επιτρέπει να τίθεται σε ομηρία ο χώρος των μέσων ενημέρωσης αλλά και της δικαιοσύνης, αλλά δεν έγινε και τίποτε. Δεν πειράζει βρε παιδιά, στις χούντες συμβαίνουν όλα αυτά.

Στους εργασιακούς χώρους τολμάς να μιλήσεις για το όσα συμβαίνουν και στοχοποιείσαι. Συγκεκριμένες πληρωμένες πένες της αριστεράς σε τσακίζουν όπως καλά ξέρουν αυτές. Ή στέλνουν μηνύματα στους «εχθρούς» ότι... έχουν στα χέρια τους στοιχεία. Προφανώς θα εννοούν τις υποκλοπές των μυστικών υπηρεσιών.

Σε σοβαρές χώρες, στις ΗΠΑ, την Αγγλία, τη Γαλλία, αν συνέβαιναν όλα αυτά θα έπεφταν κυβερνήσεις. Θα πήγαινε κόσμος φυλακή. Θα τολμούσε υπουργός να αναφερθεί σε δικογραφία; Την άλλη μέρα θα τον πέταγαν με τις κλωτσιές.

Θα τολμούσε υπουργός να απειλεί επιχειρηματίες στα μέσα ενημέρωσης; Ούτε ο παππάς ούτε ο διάκονος θα τον έσωζαν.

Θα τολμούσε η εκεί ΕΣΗΕΑ να διαγράψει δημοσιογράφους γιατί είχαν άλλη άποψη σε σχέση με το «καθεστώς». Την άλλη μέρα θα είχε διαλυθεί.

Όχι, όμως στην Ελλάδα που τα πάντα είναι υπό τον έλεγχο του μεγάλου αριστερού αδερφού. Η ανομία θα συνεχίσει να υπάρχει αλλά η παρέα του Μαξίμου θα «πολεμά» τη διαπλοκή. Τέτοιοι ξεφτίλες δεν πέρασαν ποτέ από αυτόν τον τόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα