Οι σχέσεις θέλουν δουλεια και τίποτα δεν έρχεται κατά τύχη. 9 μικρά πράγματα που κρατούν ζωντανή τη σχέση

19:10 3/11/2022 - Πηγή: iPop

Ποια είναι τα μικρά πράγματα που κρατούν ζωντανή τη σχέση; Οι σχέσεις εξελίσσονται, αλλάζουν καθώς μεγαλώνουν τα άτομα που τις αποτελούν. Γνωρίζεις έναν άνθρωπο σε νεότερη ηλικία και καθώς περπατάτε το μονοπάτι της ζωής σας πιασμένοι από το χέρι έρχονται εμπειρίες, βιώματα, δυσκολίες και χαρές. Πώς κρατάς την σχέση σου; Μόνο αν το θες δεν υπάρχει συνταγή και μυστικά. Ό,τι θες το κρατάς και το κάνεις να δουλέψει. Μη θαρρείς ότι είναι εύκολη η καθημερινότητα. Οι ρουτίνες, οι

δουλειές, τα πηγαινέλα σε δουλειές, σχολεία και δραστηριότητες.

9 μικρά πράγματα που κρατούν ζωντανή τη σχέση

Πώς κρατάτε μια σχέση ζωντανή ψάχνει ο κόσμος; Ψάχνει ο κόσμος στο Google. Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι μόνο αν το θες. Έτσι απόλυτα και στακάτα. Είναι σίγουρα πιο εύκολο το να ρίξεις τους τίτλους του τέλους, γιατί το μαζί θέλει δουλειά. Δεν έχει μόνο τις χαρές του το μαζί, μοιράζεσαι την ζωή σου άλλωστε με τον άνθρωπό σου, δεν είσαι μόνος σου.

Pexels Να παίζετε. Θυμάσαι που στις αρχές της σχέσης μπορεί να παίζατε με τις ώρες, τάβλι, μονόπολη, μπιρίμπα, ταμπού; Μεγαλώνοντας και καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις μπορεί το παιχνίδι να βγει από τη ζωή σας. Το παιχνίδι σε κάνει να νιώθεις και πάλι παιδί.Ένα ταξιδάκι ακόμα και δύο ημερών. Ο αποκλειστικός χρόνος που θα αφιερώσεις στον άνθρωπό σου είναι αρκετός για να κολλήσει ό,τι μπορεί να σπάσει- κουραστεί-ξεφτίσει. Μέχρι την επόμενη φορά.Να λέτε ο ένας τον άλλον όπως αποκαλούσε ο ένας τον άλλο στις αρχές.Να αγαπάς και να σέβεσαι τους γονείς του συντρόφου σου όσο τους δικούς σου. Δεν γίνεται αλλιώς.Να μην ξεχνάτε να λέτε σ’αγαπώ κάθε μέρα, τίποτα δεν εννοείταιΦροντίζοντας ο ένας τον άλλον. Ένα φαγητό, μια σοκολάτα από τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, αυτό που ξέρεις ότι εκτιμά ο άλλος.Το να κατεβάσει τα σκουπίδια και να κάνει κάποια δουλειά που ξέρει ότι εσένα δεν σου αρέσει.Το να κανονίσετε βραδιά ραντεβού. Δείπνο, θέατρο, ένα χαλαρό ποτό. Ένα ξαφνικό μήνυμα στο κινητό εκεί που δεν το περιμένεις.

Σιγά δεν είναι τίποτα όλα αυτά. Δεν μπορείς να πεις ότι είναι και κάτι που απαιτεί κόπο και προσπάθεια ιδιαίτερη και όμως κάνουν τη διαφορά. Δείχνουν ότι πραγματικά σε νοιάζει ο άνθρωπός σου και είναι προτεραιότητα και όχι απλά κάτι να διεκπεραιώσεις μαζί με τα υπόλοιπα μέσα στη μέρα.

Δεν είναι εύκολα τα πράγματα αν αυτό αποφασίσουμε. Αν όμως αποφασίσουμε να επενδύσουμε σε σχέσεις, σε ανθρώπους, αυτό θα πάρουμε πίσω. Πάψε να κρύβεσαι πίσω από τις δικαιολογίες σου, τα παιδιά, τις δουλειές, τις δραστηριότητες.

Τα 10 πράγματα που λείπουν απ’ τις σχέσεις που χαλάνε πολύ γρήγορα. Τελικά ποιος φταίει;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι σχέσεις θέλουν δουλεια και τίποτα δεν έρχεται κατά τύχη. 9 μικρά πράγματα που κρατούν ζωντανή τη σχέση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οι σχέσεις θέλουν δουλεια και τίποτα δεν έρχεται κατά τύχη. 9 μικρά πράγματα που κρατούν ζωντανή τη σχέση,