Οι καλύτερες σκυλίσιες ράτσες για οικογένειες με μικρά παιδιά

14:43 27/4/2017 - Πηγή: iPop

Δεν είναι ασυνήθιστο για τις οικογένειες να υιοθετήσουν ένα σκυλί την ίδια στιγμή που έχουν τα δικά τους παιδιά. Αλλά είναι μερικές ράτσες σκύλων καλύτερα προσαρμοσμένες για οικογένειες με μικρά παιδιά. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τις καλύτερες σκυλίσιες ράτσες για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Υπάρχουν διάφορα πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Να λαμβάνεις υπόψη τη δική σου καθημερινή ζωή. Είστε μια ενεργή οικογένεια που ξοδεύει πολύ χρόνο για πεζοπορία, τρέξιμο και κάμπινγκ; Ή μήπως τείνετε να παραμένετε στο σπίτι μαγειρεύοντας και απολαμβάνετε ταινίες; Θα θελήσεις να επιλέξεις

ένα σκυλί του οποίου το ταμπεραμέντο, το μέγεθος και το επίπεδο ενέργειας ταιριάζει καλύτερα στην οικογένειά σου.

Στο τέλος της ημέρας, είναι επίσης σημαντικό να θυμάσαι ότι το σκυλί σου είναι ακριβώς αυτό: ένα σκυλί. Ακόμη και αν ο σκύλος που είναι πιο ευγενής, εξακολουθεί να είναι ένα ζώο με το δικό του σύνολο ενστίκτων και τρόπων να εκφράσει τον εαυτό του. Μην αφήνεις ποτέ τα μικρά σου παιδιά χωρίς επιτήρηση με το σκυλί, για κάθε περίπτωση, και πάντα να τα εποπτεύεις όταν είναι μαζί σου.

Παρακάτω ράτσες σκυλιών για οικογένειες με μικρά παιδιάMutts


Ενώ είναι δύσκολο να πει κανείς τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που θα πάρεις όταν υιοθετήσεις ένα mutt, τα καταφύγια συχνά θα σας αφήσουν να πάρετε το κουτάβι για μια δοκιμαστική διαδρομή με την οικογένειά σας πριν από την υιοθεσία.

Bulldogs

Τα Bulldog έχουν αυξηθεί στη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, και μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Είναι φιλικά σκυλάκια μπορούν να έχουν και μια αίσθηση του χιούμορ, θα μπορούσε να είναι καλύτερο; Είναι επίσης τυπικά μια μικρότερη ράτσα, η οποία είναι ιδανική για μια οικογένεια που ζει στην πόλη.

Boxers

Τα boxers είναι πιστά, παιχνιδιάρικα σκυλιά που μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικά για την οικογένειά σου. Είναι συνήθως αρκετά δραστήρια και πολύ αγαπητά. Μπορούν όμως να είναι και του καναπέ.

Doodles

Οι Labradoodles και Goldendoodles είναι ανερχόμενες διασταυρωμένες με labrador ράτσες. Δεδομένου ότι είναι ήδη μεγάλα οικογενειακά σκυλιά, προσθέτοντας την νοημοσύνη και την κοινωνική φύση τους, δημιουργούν έναν θαυμάσιο συνδυασμό για τις οικογένειες.

Golden Retrievers

Τα Golden retrievers είναι ένα πολύ δημοφιλές οικογενειακό σκυλί, επειδή είναι φιλικό, έξυπνο και πιστό. Είναι επίσης γνωστό για την υπομονή του, που είναι το κλειδί για οικογένειες με μικρά παιδιά με χέρια που αναζητούν δισκοειδή αυτιά για να τραβούν. Τα Goldens είναι επίσης πολύ παιχνιδιάρικα, ώστε να μπορούν να συμβαδίσουν με τα παιδιά.

Labrador Retrievers

Τα Labrador Retrievers είναι τόσο παιχνιδιάρικα και ενεργά, γεγονός που τα καθιστά εξαιρετικά κατάλληλα για μια ενεργή οικογένεια με μικρά παιδιά. Είναι επίσης πολύ αγαπητά και τείνουν να είναι εύκολο να εκπαιδευτούν.

Maltese

Τα Μaltese μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι σου φίλοι μπορείς να τους έχεις πάντα μαζί σου. Είναι μικροί σε μέγεθος και καλόβολοι. Τους αρέσει να είναι μαζί σου και κυρίως στην αγκαλιά σου. Αποτελούν ιδανική συντροφιά και είναι πολύ αφοσιωμένοι και πιστοί στον ιδιοκτήτη τους. (Προφανέστα λόγω Μιζού -βλ photo- στηρίζουμε Maltese….)

Διάβασε επίσης:

10 λόγοι που τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν με σκύλο

The post Οι καλύτερες σκυλίσιες ράτσες για οικογένειες με μικρά παιδιά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα