Οι καλύτερες και χειρότερες ώρες για σεξ, σύμφωνα με την επιστήμη

21:42 28/3/2016 - Πηγή: iPop

Timing is everything, λένε οι Αγγλοσάξονες. Και μπορεί να μην τους έχεις στο μυαλό σου ως τον πιο θερμό λαό στον κόσμο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, αν δεν δοκιμάσεις κιόλας. Και ειδικά σε όσα αφορούν το σεξ, σου έχει αποδειχθεί πολλάκις ότι τίποτα δεν είναι αυτό που δείχνει.

Του: ΜΙΧΑΛΗ ΧΟΡΕΥΤΑΚΗ

Το σεξ, ούτως ή άλλως, έχει τις ώρες του. Και η επιστήμη μας υποδεικνύει ποιες είναι οι καλύτερες και χειρότερες ώρες για σεξ.

Το σεξ, ούτως ή άλλως, έχει τις ώρες του. Όχι μόνο αποκλειστικά συντονισμένες με τους δείκτες του ρολογιού, αλλά και προσαρμοσμένες στα κοινωνιολογικά και βιολογικά δεδομένα, που καθορίζουν τους όρους και την ένταση της σεξουαλικής επιθυμίας. Ομάδα ερευνητών του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου του Οhio στο Cincinatti, διεξήγαγαν εντατική δειγματοληπτική έρευνα ενός χρόνου, συνυπολογίζοντας επιστημονικά και προσωπικά δεδομένα, σε ένα δείγμα 2500 ζευγαριών σε βάθος διετίας. Κατέληξαν έτσι σε έναν άκρως κατατοπιστικό πίνακα, σχετικά με τις καλύτερες και χειρότερες ώρες για να συνευρεθεί με τον καλό σου, ώστε να επιτύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και με περηφάνια σου παρουσιάζω τα πορίσματα:

ΠΕΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ

Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, η περίοδος της ημέρας, κατά την οποία η τεστοστερόνη φτάνει στη μέγιστη παραγωγή της, και το αγόρι σου έχει την περισσότερη όρεξη, κυμαίνεται μεταξύ…

Διάβασε περισσότερα: Marymary.gr

The post Οι καλύτερες και χειρότερες ώρες για σεξ, σύμφωνα με την επιστήμη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα