Οι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Oscars …μέχρι σήμερα

12:49 26/2/2017 - Πηγή: iPop

Το βράδυ της Κυριακής είναι η μεγάλη βραδιά των Oscar και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην ρίξουμε μία ματιά στις καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Oscars …μέχρι σήμερα!

Emma Stone | Elie Saab

CREDIT GETTYΗ Emma Stone μαγνήτισε τα βλέμματα το 2015 περπατώντας στο κόκκινο χαλί φορώντας μία δημιουργία σε αποχρώσεις του πράσινου από τον οίκο Elie Saab

Nicole Kidman | Dior

Couture

CREDIT REX FEATURES

To 1997 η Nicole Kidman επέλεξε μία τουαλέτα του οίκου Christian Dior Couture η οποία ήταν σχεδιασμένη από τον John Galliano.

Julia Roberts | Valentino

CREDIT REX FEATURES

H Julia Roberts έλαβε το πολύτιμο αγαλματίδιο για το βραβείο Best Actress Oscar για τον ρόλο της Erin Brockovich το 2001 φορώντας μία vintage Valentino τουαλέτα. Το φόρεμα, το οποίο δημιουργήθηκε για την couture collection το 1992, βοήθησε στο να γίνουν trend τα vintage φορέματα στο κόκκινο χαλί. Ο Valentino μάλιστα είχε σχολιάσει πως το ότι είδε την Roberts να φοράει αυτή τη δημιουργία του ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.

Jennifer Lawrence | Dior

CREDIT PA PHOTOS

Η Jennifer Lawrence παρέλαβε το βραβείο της καλύτερης γυναίκας ηθοποιού το 2013 φορώντας την εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου Dior. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει ότι σκόνταξε όταν πάτησε το φόρεμα καθώς ανέβαινε να παραλάβει το βραβείο της!

Naomi Watts | Armani Privé

CREDIT GETTY

Μ’ ένα γοργονέ γεμάτο παγέτες φόρεμα του οίκου Armani Privé, και διαμαντένια κοσμήματα του οίκου Bulgari η Naomi Watts στα Oscars του 2016 κέρδισε πολλές ψήφους για την καλύτερη εμφάνιση.

Cate Blanchett | Valentino

CREDIT PA PHOTOS

Η Cate Blanchett παρέλαβε το βραβείο Best Supporting Actress Oscar για τον ρόλο της στο The Aviator, φορώντας ένα φόρεμα ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη από τον Valentino.

Audrey Hepburn | Givenchy

CREDIT PA PHOTOS

Hubert de Givenchy, ήταν η υπογραφή του φορέματος που επέλεξε το 1954 η Audrey Hepburn και αποτελεί ακόμα και σήμερα την επιτομή του Hollywood elegance.

Grace Kelly | Edith Head

CREDIT REX FEATURES

Η Grace Kelly το 1955 επέλεξε να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με μία δημιουργία σε μπλε παστέλ αποχρώσεις με υπογραφή Edith Head.

Kate Winslet | Ben de Lisi

CREDIT PA PHOTOS

Το 2002 η Kate Winslet επέλεξε δημιουργία του Ben de Lisi.

Marion Cotillard | Jean Paul Gaultier

CREDIT PA PHOTOSΗ Marion Cotillard παρέλαβε το βραβείο Best Actress Oscar για τον ρόλο της στο La Vie En Rose φορώντας δημιουργία του Jean Paul Gaultier θυμίζοντας γοργόνα!

Halle Berry | Elie Saab

CREDIT REX FEATURES

Η συγκεκριμένη βραδιά του 2002 θα μείνει αξέχαστη στην ιστορία για δύο λόγους. Αρχικά γιατί ήταν η πρώτη φορά που μία αφροαμερικανιδα παρέλαβε βραβείο Best Actress Oscar (για τον ρόλο της στο Monster’s Ball) και δεύτερον γιατί η Halle Berry πέρασε σε άλλο επίπεδο την πασαρέλα από το κόκκινο χαλί με το εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Elie Saab.

Keira Knightley | Vera Wang

CREDIT REX FEATURES

Η Keira Knightley επέλεξε Vera Wang από ταφτά στα 2006 Academy Awards – και αφού το φόρεσε στο κόκκινο χαλί το χάρισε στο Oxfam για να δημοπρατηθεί.

Penelope Cruz | Atelier Versace

CREDIT REX FEATURES

Μπορεί το 2007 να μην κέρδισε το πολυπόθητο αγαλματάκι η Penelope Cruz αλλά σίγουρα κέρδισε για πάντα μία θέση με τις πιο καλοντυμένες με την ρομαντική επιλογή Atelier Versace.

Hilary Swank | Guy Laroche

CREDIT PA PHOTOS

Η Hilary Swank μαγνήτισε το Best Actress Oscar το 2005 και τα βλέμματα με την μπλε δημιουργία του Guy Laroche.

Lupita Nyong’o | Prada

Το 2014 η Lupita Nyong’o φορώντας μία ονειρεμένη baby blue δημιουργία του οίκου Prada μας έκανε να παραμιλάμε! Εκείνη τη χρονιά κέρδισε και το Best Supporting Actress Oscar για την ερμηνεία της στην ταινία 12 Years A Slave.

Gwyneth Paltrow | Tom Ford

Η Gwyneth Paltrow περπάτησε στο κόκκινο χαλί το 2012 φορώντας μία λευκή δημιουργία του Tom Ford με κάπα και παγκοσμίος υποκλιθήκαμε στο πόσο κομψή ήταν η εμφάνισή της.

The post Οι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Oscars …μέχρι σήμερα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα