Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (26/2/2017)

07:11 26/2/2017 - Πηγή: iPop
Κριός

Απρόσμενες εξελίξεις επιφυλάσσει για εσένα η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Ιχθύων, που θα σε κάνουν να δεις διαφορετικά τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σου. Είναι μια καλή περίοδος να συζητήσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους για τα θέματα που σε απασχολούν, ώστε να σε βοηθήσουν να βρεις τις λύσεις που θες. Επικεντρώσου στο μέλλον και βάλε στόχους, αφού φροντίσεις να έχεις ξεπεράσει οτιδήποτε αρνητικό ανήκει στο

παρελθόν και σε κρατάει πίσω.

Ταύρος

Η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε εφοδιάσει με δυναμισμό και ενεργητικότητα, γεγονός που θα σου δώσει ώθηση λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν και σε ταλαιπωρούν. Ό,τι έχεις κανονίσει και σχεδιάσει θα στεφθεί με επιτυχία. Προσπάθησε να διατηρείς την ψυχραιμία σου και τακτοποίησε όσους λογαριασμούς έχεις ανοιχτούς.

Δίδυμοι

Προσπάθησε να αποφεύγεις τις επιπόλαιες αποφάσεις που σε οδηγούν πολλές φορές σε λανθασμένες ενέργειες και γίνε περισσότερο μεθοδικός. Λόγω της Έκλειψης του Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός και προσεκτικός στις κινήσεις σου, κρατώντας πάντα ένα μέτρο. Απόφυγε τους εκνευρισμούς για να καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις και να λύσεις τις καταστάσεις που σε πιέζουν και σε αγχώνουν.

Καρκίνος

Άκρως ουσιαστικές και συνεχείς μεταβολές έρχονται να σπάσουν τη σημερινή ρουτίνα σου, κάτι που θα επηρεάσει ιδιαίτερα τη σκέψη και τις ενέργειές σου. Η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε κρατάει σε διαρκή ετοιμότητα, ώστε να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που μπορεί να σε ωφελήσει. Δραστηριοποιήσου λοιπόν και να είσαι σίγουρος πως κι αν κουραστείς οι εξελίξεις θα δείξουν ότι άξιζε τον κόπο.

Λέων

Η σημερινή Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε βγάλει εκτός προγράμματος όσον αφορά τα σχέδια και τις σκέψεις σου. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να προγραμματίσεις εκ νέου τα πλάνα σου. Προσπάθησε να είσαι σε απόλυτη επαφή με την πραγματικότητα για να μην σου προκαλέσουν σύγχυση οι εξελίξεις. Λεπτομέρειες που παραμένουν ατακτοποίητες θα μπουν σε σειρά και θα πετύχεις τους στόχους σου.

Παρθένος

Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων σε επηρεάζει αρνητικά και σε οδηγεί σε βεβιασμένες κι επιπόλαιες αποφάσεις. Τα πράγματα σήμερα θα είναι μπερδεμένα κι αυτό δεν σου δίνει την υπομονή που απαιτείται. Τα οικογενειακά ζητήματα θα σε απορροφήσουν για αρκετό διάστημα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να κάνεις κάποιες ξεκάθαρες συζητήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους.

Ζυγός

Η σημερινή Έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων θα προκαλέσει εντάσεις. Φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση ώστε να προλάβεις τυχόν δύσκολες καταστάσεις, ενώ μελέτησε καλά κάθε σου κίνηση. Ξεκαθάρισε τις προτεραιότητές σου, γιατί θα έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα και πρόσεχε πολύ τις αποφάσεις που παίρνεις.

Σκορπιός

Σήμερα με την Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων προσπάθησε να απομονωθείς όσο είναι εφικτό. Ξεκαθάρισε μόνος σου τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη και ίσως φτάσεις στα όριά σου.

Τοξότης

Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων θα φέρει στο προσκήνιο νέα έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Όμως η Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται στον Κριό, θα σε βοηθήσει να χειριστείς την κατάσταση. Αυτή η περίοδος απαιτεί δυναμισμό και γρήγορη λήψη αποφάσεων για να ξεπεραστούν δυσάρεστες καταστάσεις.

Αιγόκερως

Οποιαδήποτε βιαστική κίνηση δε θα ωφελήσει με την σημερινή Έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων. Η ημέρα απαιτεί ηρεμία και συγκέντρωση για να λυθούν τα όποια ζητήματα προκύψουν. Εφοδιάσου με ρεαλισμό και μεθοδικότητα, ώστε οι ενέργειές σου να είναι σωστές και προσεγμένες.

Υδροχόος

Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, η σημερινή ημέρα θα φέρει ενδεχομένως δυσάρεστες εκπλήξεις στα επαγγελματικά σας. Το κλίμα συνεννόησης με τα άτομα του εργασιακού σου χώρου δεν θα είναι ευνοϊκό κι αυτό θα σε πτοήσει. Γι’ αυτό ενεργοποιήσου και λύσε μόνος σου τα προβλήματα που θα προκύψουν.

Ιχθείς

Η εύνοια από την Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σου θα είναι εμφανής. Θα ανταμειφθείς για όσα κοπίαζες καιρό και θα καρπωθείς την επιτυχία που περίμενες. Προσπάθησε όσο γίνεται να μην ενθουσιάζεσαι και να μην αφήσεις παρορμητισμούς να σε οδηγήσουν σε εσφαλμένες κινήσεις που θα έχουν δυσάρεστη τροπή.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (26/2/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα