Ακόμα ένα άκυρο Trump προς τους δημοσιογράφους

10:19 26/2/2017 - Πηγή: iPop

Με τις σχέσεις του Donald Trump με τους δημοσιογράφους να είναι άκρως τεταμένες, η απόφαση του να μην παραστεί στο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου είναι ακόμα ένα άκυρο Trump προς τους δημοσιογράφους.

Ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, το βράδυ του Σαββάτου δημοσίευσε στο twitter

την πρόθεση του να μην παραστείσ το καθιερωμένο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών Λευκού Οίκου (WHCA) στις 29 Απριλίου στην Ουάσινγκτον, ακυρώνοντας μ’ αυτό τον τρόπο ακόμα μία παράδοση συνάντησης του επικεφαλής του αμερικανικού κράτους με δημοσιογράφους και διασημότητες, όπου είθισται να επικρατεί χιουμοριστικό κλίμα.

«Δεν θα παρευρεθώ στο δείπνο της Ένωσης των Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου φέτος», έγραψε ο Trump στον λογαριασμό του στο Twitter, ευχόμενος «όλοι να περάσουν ένα ωραίο βράδυ».

I will not be attending the White House Correspondents' Association Dinner this year. Please wish everyone well and have a great evening!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) February 25, 2017

Να θυμίσουμε πως οι σχέσεις του Trump με τον Τύπο είναι αρκετά τεταμένες με τελευταίο περιστατικό την Παρασκευή που απαγορεύτηκε στους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού δικτύου CNN, της εφημερίδας The New York Times, του ιστότοπου Politico, της εφημερίδας The Los Angeles Times και του ιστότοπου BuzzFeed να παρακολουθήσουν την καθιερωμένη ενημέρωση του Τύπου.

Ορισμένα ΜΜΕ, όπως το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg ή το περιοδικό New Yorker, που συνήθως υποστηρίζουν την εκδήλωση και φιλοξενούν ακριβά after-parties, ξεκαθάρισαν ότι δεν προτίθενται να κάνουν τίποτα τέτοιο φέτος.

Photo:Mandel Ngan/AFP

The post Ακόμα ένα άκυρο Trump προς τους δημοσιογράφους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα