Οι αναγνώστες του ipop δίνουν συμβουλές για να κρατήσει η σχέση σου!

20:32 27/9/2014 - Πηγή: iPop

Αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να μένουν αγαπημένα, ζευγάρια που είναι μαζί για χρόνια; Ψάχνεις και εσύ τη μαγική συνταγή; Ε, λοιπόν, στην έχουμε… ή για να ακριβολογούμε σου έχουμε συμβουλές που μοιράστηκαν μαζί μας ζευγάρια που αντέχουν στον χρόνο!

Κάθε σχέση είναι διαφορετική, οπότε όπως δεν υπάρχει οδηγός για το τέλειο πρώτο ραντεβού, έτσι δεν μπορούμε να είμαστε και απόλυτοι δίνοντας σου συμβουλές για την τέλεια σχέση! Γι αυτό ζητήσαμε από τους αναγνώστες μας να μας στείλουν τις δικές τους δοκιμασμένες συμβουλές για να κρατήσει η σχέση σου!

«Το βασικό είναι να δίνεις στον σύντροφο
σου την απόλυτη προσοχή σου»

Αν θέλεις να κρατήσεις την σχέση σου και να είναι και υγιής καλό θα ήταν να μην ταξιδεύει το μυαλό σου! Δεν μπορείς να είσαι με τον καλό σου και να παίζεις με το κινητό σου ενώ εκείνος σου μιλάει και εσύ απλά να κουνάς το κεφάλι και να μουρμουρίζεις παριστάνοντας ότι τον ακούς! Δώστου την απόλυτη προσοχή σου και θα κάνει και εκείνος το ίδιο!

Μαρία -5 χρόνια σχέση

«Υποστήριξε το άλλο σου μισό σε όλες τις επιλογές του»

Ότι επιλογές και να κάνει εσύ θα πρέπει να είσαι δίπλα της υποστηρικτός και να την ενθαρρύνεις. Πρέπει κάθε μέρα να αισθάνεται πως είσαι δίπλα της και πως μπορεί να στηριχθεί σε σένα. Το ίδιο όμως θα πρέπει να κάνει και εκείνη, αλλιώς η σχέση σας θα είναι σαν ένα ποδήλατο με μία μόνο ρόδα….

Γιώργος – 29 χρόνια παντρεμένος

«Κράτα ζωντανή τη σεξουαλική σας ζωή»

Με τον σύζυγό μου ήμασταν μαζί πριν παντρευτούμε 5 χρόνια και τώρα κλείνουμε τα 4 χρόνια γάμου. Η σεξουαλική μας ζωή είναι ακόμα ζωντανή! Πιστεύω πως αν ένα ζευγάρι συνεχίζει να έχει ζωντανή την ανάγκη να νιώθει ο ένας τον άλλον, δεν θα έχουν πρόβλημα στη σχέση τους! Εμείς τουλάχιστον, ακόμα και όταν μαλώναμε δεν απομακρυνόμασταν σ αυτό τον τομέα!

Κατερίνα -παντρεμένη

«Πρόσεχε τους τρόπους σου!»

Το ότι έχεις βγει με την κοπέλα σου πόσα ραντεβού και πλέον έχετε μάθει ο ένας τον άλλον –πιθανότατα μένετε μαζί κτλ δεν σημαίνει πως μπορείς να σταματήσεις να συμπεριφέρεσαι με σωστούς τρόπους! Δεν σημαίνει πως πέρασε ο καιρός που της πήγαινες καφέ στη δουλειά ή που την έπαιρνες αγκαλιά χωρίς λόγο!

Κώστας – 7 χρόνια σχέση

«Κάνε μικρές εκπλήξεις»

Μην ξεχνάς πως οι μικρές εκπλήξεις κρατάνε ζωντανή την φλόγα και δεν σας αφήνουν να βουλιάξετε μέσα στη ρουτίνα! Αν θέλεις να είσαι με τον άνθρωπο σου χαρούμενος και να μην τον κοιτάς και χασμουριέσαι πρέπει να διαφοροποιείς την καθημερινότητα σας!

Βασίλης -6.5 χρόνια σχέση (μόλις έκανε πρόταση γάμου)

«Φλέρταρε»

Με εκείνον όχι με τον ξάδερφο του! Κάθε μέρα πρέπει να είναι σαν την πρώτη μέρα! Να φλερτάρεις μαζί του και εκείνος μαζί σου! Να γουστάρετε ο ένας τον άλλον όπως τότε!!!! Μόνο έτσι θα μείνετε μαζί για πάντα!

Έλενα – 5 χρόνια 3 μήνες και 2 μέρες σχέση

«Αποκτήστε να κοινό χόμπι»

Το να εργάζεσαι στον ίδιο χώρο με το άλλο σου μισό είναι καταστροφικό. Το να έχεις όμως ένα κοινό χόμπι μαζί του, θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας αναζωογονήσει! Θα σας δέσει ακόμα περισσότερο και θα αντιληφθεί ο ένας τον τρόπο σκέψης του άλλου σε θέματα που δεν αφορούν τη σχέση!

Σοφία -4 χρόνια σχέση

«Μάθε να συγχωρείς»

Οι άνθρωποι πλέον συγχωρούν πολύ δύσκολα. Αν μπορέσεις όμως να συγχωρείς τον άλλον, η σχέση σας θα μπορέσει να έχει διάρκεια στον χρόνο»

Δήμητρα-23 χρόνια παντρεμένη

Στείλε μας και εσύ τις δικές σου συμβουλές το twitter!

The post Οι αναγνώστες του ipop δίνουν συμβουλές για να κρατήσει η σχέση σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα