Χειροτέχνικα, η μεγάλη γιορτή του DIY!

12:31 27/9/2014 - Πηγή: iPop

Οι κατασκευές που φτιάχνουμε μόνοι μας, γνωστά και ως DIY (Do It Yourself) είναι η αδυναμία μας στο ipop. Έτσι, δεν θα μπορούσαμε να μην σου προτείνουμε να πας στη μεγάλη γιορτή της Χειροτεχνίας και του DIY η οποία ακούει στο όνομα Χειροτέχνικα!

Για πρώτη φορά, η μεγάλη αυτή γιορτή ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη τo Σάββατο

11 και Κυριακή 12 Οκτωβρίου και δίνουν την δυνατότητα στους Θεσσαλονικείς φίλους του crafting να γνωρίσουν από κοντά και να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία! Φυσικά η Χειροτέχνικα θα πάει και τη Κρήτη αλλά και στην Αθήνα!

Τι μπορείς να κάνεις στη Χειροτέχνικα:Να έρθεις σε πρώτη επαφή αλλά και να αγοράσεις υλικά, εργαλεία, βιβλία και εξοπλισμό για τις δημιουργίεςΝα ενημερωθείς για τα διαθέσιμα μαθήματα και σεμινάρια που διοργανώνονται στην πόληΝα ενημερωθείς για τις τελευταίες τάσεις στον χώρο του χειροποίητουΝα συμμετάσχεις σε workshops και να παρακολουθήσεις παρουσιάσεις με νέες τεχνικές και ιδέες για κατασκευές

Φέτος, στη ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ, φιλοξενούνται εκπρόσωποι 3 βασικών ενοτήτων:

Εργόχειρο (πλέξιμο, κέντημα, ραπτική κλπ.)Hobby (κόσμημα, ζωγραφική, decoupage, χαρτί, ψηφιδωτό, βιτρώ, κερί, σαπούνι, κεραμική κλπ.)DIY & Κήπος (μαστορέματα, ξύλο, χρώματα, εργαλεία, φυτώρια κλπ.)

Για περισσότερες πληροφορίες, κανε κλικ εδώ!

Info!

11/10-12/10
Θεσσαλονίκη – Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης Περίπτερο 8
31/10-2/11
Αθήνα – Σ.Ε.Φ. (Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας)
22/11-23/11
Ηράκλειο – Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης

Είσοδος: 1 ευρώ/ ημέρα

The post Χειροτέχνικα, η μεγάλη γιορτή του DIY! appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
toudiy
Τυχαία Θέματα