Ο Τσίπρας επιστρέφει στην Ελλάδα που καταρρέει την ώρα που συναντήσεις στο Νταβός συνεχίζονται

13:24 23/1/2016 - Πηγή: iPop

Στην Ελλάδα που αιμορραγεί επιστρέφει ο Αλέξης Τσίπρας, που ήταν για λίγες μέρες στο Νταβός της Ελβετίας. Ο κ. Τσίπρας καλείται να αντιμετωπίσει τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, την ώρα που Μπάιντεν – Ερντογάν ψάχνουν λύσεις για την αντιμετώπιση του Ισλαμικού Κράτους.

Το

ασφαλιστικό «δεν περνάει» και ο Τσίπρας έχει δύο μέτωπα να κλείσει. Να πείσει τους δανειστές, από τους οποίους δέχεται συνεχώς πιέσεις και να αντιμετωπίσει τους οργισμένους αγρότες.

Τι είπε ο Πρωθυπουργός;

Ο χρόνος είναι μέρος της στρατηγικής της επιτυχίας του προγράμματος. Έγκαιρη επιτυχής αξιολόγηση, που θα οδηγήσει γρήγορα σε συμφωνία για το χρέος, θα σημάνει και γρήγορη αποκατάσταση της εμπιστοσύνης, γρήγορη επιστροφή στην ανάπτυξη και πλήρη αλλαγή ψυχολογίας. Εύχομαι και ελπίζω να μη χάσουμε αυτή την, ίσως τελευταία, ευκαιρία για την Ελλάδα

Ενώ αναφερόμενος στους Ευρωπαίους εταίρους δήλωσε:

Δείχνουν να το κατανοούν, έχοντας επιπλέον να αντιμετωπίσουν και μια πρωτοφανή προσφυγική κρίση που ξεσπά και αυτή πάνω στη χώρα μου

Ο Τσίπρας καλεί τους πάντες να παρευρεθούν στο γήπεδο του Ταε Κβο Ντο την Κυριακή όπου και θα μιλήσει σε μια ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση.

Την ίδια στιγμή οι συνομιλίες στο Νταβός συνεχίζονται

Ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, κ. Μπάιντεν, το Σάββατο, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά και τον πρωθυπουργό του Αχμέτ Νταβούτογλου.

Οι συζητήσεις τους θα έχουν ως κύριο θέμα την δράση του Ισλαμικού Κράτους και τον πόλεμο στη Συρία.

The post Ο Τσίπρας επιστρέφει στην Ελλάδα που καταρρέει την ώρα που συναντήσεις στο Νταβός συνεχίζονται appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσίπρας, Ελλάδα, Νταβός,tsipras, ellada, ntavos