Συγκλονιζουν οι λεπτομερειες της δολοφονιας του αγροτη που βρεθηκε νεκρος στο τρακτερ...

12:30 23/1/2016 - Πηγή: Fimotro
Μακριά από το τρακτέρ, πάνω στο οποίο βρέθηκε τελικά νεκρός, είχε πυροβοληθεί ...
ο πολύτεκνος αγρότης που έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας στο χωριό Καλάθαινες στην Κίσσαμο Χανίων. Οι αστυνομικοί βρήκαν κηλίδες αίματος σε απόσταση λίγων μέτρων και συμπέραναν ότι το θύμα ανέβηκε αιμόφυρτο στο αγροτικό μηχάνημα και προσπάθησε να το βάλει μπροστά για να αναζητήσει βοήθεια.

Όμως, τα τραύματα που έφερε στον θώρακα από πυροβόλο όπλο ήταν καίρια και ο 50χρονος ξεψύχησε στη θέση του οδηγού. Εκεί τον βρήκε ένας περαστικός ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία, που τον αναζητούσαν από την Πέμπτη,
όταν οι δικοί του είχαν καταγγείλει την εξαφάνισή του. Στο σημείο όπου ξεκινούν οι ματωμένες κηλίδες δεν βρέθηκε κάποιο όπλο, γι' αυτό έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έβαλε τέλος ο ίδιος στη ζωή του.

Η σορός του άτυχου πατέρα τεσσάρων παιδιών διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν σε κατάσταση ακαμψίας και από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου θα γίνει η νεκροτομή που θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων παίρνουν καταθέσεις από τους συγγενείς του θύματος και προσπαθούν να μάθουν αν ο 50χρονος είχε διαφορές με κάποιους που μπορεί να ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση.

Του είχαν στήσει ενέδραΕνέδρα θανάτου δειχνουν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι διωκτικές αρχές για τον 51 χρόνο που βρέθηκες νεκρός στην περιοχή Καλαθαινες των Χανίων.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση του φρικιαστικού εγκλήματος μετά και την αυτοψία που διενήργησε πριν λίγη ώρα ο ιατροδικαστής προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ και να φτάσουν στους δράστες που σκότωσαν ένα ψυχρώ τον πατέρα των τεσσάρων παιδιών πάνω στο τρακτέρ του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη που έσπευσε στο σημείο, ο 51 χρόνος φέρει δυο τραύματα στο κεφάλι τα οποία προήλθαν από δυο διαφορετικά όπλα. Το ένα από αυτά είναι κυνηγητικό ένα το άλλο μακρύκανο, πολεμικό όπλο. Οι στυγνοί δολοφόνοι πυροβόλησαν το θύμα τους τρεις φορές, με τις δυο από αυτές να βρίσκουν τον αγρότη σε θώρακα και κεφάλι αντίστοιχα.

Το τραύμα στο θώρακα, που προκλήθηκε από το πολεμικό όπλο είναι διαμπερές, ενώ στο κεφάλι ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε οπισθοπλαγίως. Σύμφωνα με τις έρευνες, τόσο του ιατροδικαστή όσο και των αστυνομικών, ο αγρότης δέχτηκε τις σφαίρες σε απόσταση το πολύ 10 μέτρων και από σημείο που βρίσκονταν υψηλότερα από τη θέση του οδηγού στο τρακτέρ που επέβαινε. Δηλαδή, ο πατέρας των τεσσάρων παιδιών δολοφονήθηκε ενώ βρίσκονταν πάνω στο τρακτέρ του, ενώ οι δράστες πρέπει να ήταν δυο οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί σε διαφορετικά σημεία περιμένοντας των αγρότη να διέλθει από το καρτέρι που του είχαν στήσει.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί νεκροτομή, προκειμένου να εξακριβωθεί ο χρόνος τέλεσης του εγκλήματος, ενώ παράλληλα οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες. Ήδη αρκετοί έχουν κληθεί για να καταθέσουν ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο το θύμα να είχε διάφορες με κάποιο άλλο άτομο.
Keywords
Τυχαία Θέματα