Ο Τσίπρας «έκλεψε» λίγη απ’ την μαγεία του Uri Geller και λυγίζει κουτάλια! (Photo)

20:57 8/12/2016 - Πηγή: iPop

Εκτός απ’ την τριμερή συνάντηση με τους κ.κ. Αναστασιάδη και Νετανιάχου, ο Πρωθυπουργός φαίνεται πως είχε κι άλλη μια σημαντική συνάντηση στο Ισραήλ!

Ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τον Uri Geller και…έκλεψε λίγη απ’ την μαγεία του! Όπως θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, ο Πρωθυπουργός ποζάρει περήφανα με τον διάσημο μάγο κρατώντας- τι άλλο;- ένα λυγισμένο κουτάλι!

Η φωτογραφία δόθηκε

στη δημοσιότητα απ’ τον ΥΠΕΞ του Ισραήλ, το οποίο έγραψε στο Twitter του: «Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κρατώντας ένα κουτάλι το πρωί στο Τελ Αβίβ».

The @PrimeministerGR of the Hellenic Republic bending spoons with @TheUriGeller in #telaviv #Jaffa in the wee hours of the morning pic.twitter.com/GSlC0KDa6F

— Meron Reuben (@AmbMeronReuben) December 8, 2016

Ο Uri Geller είναι γνωστός εδώ και χρόνια για τις μαγικές του ικανότητες να λυγίζει κουτάλια, καλώντας μάλιστα το κοινό του στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις να ακουμπήσουν ένα κουτάλι στην τηλεόρασή τους για να λυγίσει! Στην Ελλάδα μάλιστα έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής πριν από λίγα χρόνια λόγω του τηλεοπτικού show «Ο διάδοχος του Uri Geller».

The post Ο Τσίπρας «έκλεψε» λίγη απ’ την μαγεία του Uri Geller και λυγίζει κουτάλια! (Photo) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα