Ο Σάκης Ρουβάς απ’το σαλόνι του έκανε το καλύτερο live που έχουμε δει! | Video

11:50 12/4/2020 - Πηγή: iPop

Η διασκευή των τραγουδιών του Σάκη Ρουβά έχει γίνει το νέο αγαπημένο μας στο Instagram. Ο Σάκης Ρουβάς κάθε φορά διασκευάζει κι ένα παλιό κι αγαπημένο του τραγούδι με τη βοήθεια του συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο. Τι καινούργιο έκανε αυτή τη φορά;

«Σε μια καθημερινότητα που πλέον ζούμε αρκετά διαφορετικά, πώς να μην αρχίσουμε να βλέπουμε και τα τραγούδια μας με μια άλλη ματιά; Μαζί με τον @dimitriskontopoulos ανακαλύπτουμε από την αρχή αγαπημένα κομμάτια μας και σας τα παρουσιάζουμε σε μια εναλλακτική, φρέσκια εκδοχή», ανέφερε

το πρώτο video απ’ το πρώτο εγχείρημα για τα #QSession και στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλα ενώ εμείς ανυπομονούμε ήδη για το επόμενο.

Εδώ κι έναν μήνα παραμένουν κλειστά τα κέντρα διασκέδασης, και τραγουδιστές μας προσφέρουν απλόχερα συναυλίες από το σπίτι τους, είτε κάνοντας live στο Instagram, είτε ανεβάζοντας τα δικά τους βιντεάκια. Και ο Σάκης Ρουβάς, όχι μόνο έχει πραγματοποιήσει live στον δικό του λογαριασμό στο Instagram και μας έχει κρατήσει συντροφιά αλλά κάνει και διασκευές τραγουδιών.

Η διασκευή των τραγουδιών του Σάκη Ρουβά μας έχει γίνει…. εθισμός κι ακούμε αυτά τα τραγούδια στο repeat. Γιατί μας θυμίζουν κάτι απ’ το παρελθόν, τους στίχους τους γνωρίζουμε απέξω κι ανακατωτά ενώ παράλληλα, έχουν μια νέα αύρα, μια σύγχρονη πινελιά που πολύ μας αρέσει.

Διάσημοι τραγουδιστές δίνουν συναυλία απ’ το σπίτι τους για να μας κρατήσουν παρέα! (Videos)

Στο τελευταίο του βίντεο ο Σάκης Ρουβάς παρουσίασε μια διασκευή του “Σπάσε τον χρόνο” αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν δίπλα του μόνο ο Δημήτρης Κοντόπουλος αλλά ολόκληρη η ομάδα του… Χορογραφία και δεύτερες φωνές… εμφανίστηκαν στην οθόνη μας και το αποτέλεσμα όχι απλά δεν μας δημιούργησε καμία βαβούρα αλλά ήταν άψογο, τόσο που δεν θέλαμε να τελειώσει.

«Ένα #QSession διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Αυτήν τη φορά μαζί με τον @dimitriskontopoulos δίνουμε νέο ήχο στο ‘Σπάσε Τον Χρόνο’ που πριν λίγες ημέρες συμπλήρωσε 10 χρόνια από την κυκλοφορία του. Πολλά ευχαριστώ στην ομάδα μου, που πάρα το γεγονός ότι μένουν σπίτι, η ενέργεια τους παραμένει στα ύψη και χάρη σε αυτούς έχουμε σήμερα αυτό το όμορφο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα», έγραψε ο τραγουδιστής στη λεζάντα του βίντεο.

View this post on Instagram

Ένα #QSession διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Αυτήν τη φορά μαζί με τον @dimitriskontopoulos δίνουμε νέο ήχο στο ‘Σπάσε Τον Χρόνο’ που πριν λίγες ημέρες συμπλήρωσε 10 χρόνια από την κυκλοφορία του. Πολλά ευχαριστώ στην ομάδα μου, που πάρα το γεγονός ότι μένουν σπίτι, η ενέργεια τους παραμένει στα ύψη και χάρη σε αυτούς έχουμε σήμερα αυτό το όμορφο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα. @chalijennings @manechkasharafet @tzenistef @tatiana_dimi @lizziespahi @stef_rizo @sofiastrati @antonis_vlachos

Keywords
Τυχαία Θέματα